מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער פגום- דחוף ביותר!!!גאיה16/02/2013
במשך חודשיים השתמשתי במחליק כל יומיים על חצי מהשיער, וחפפתי אותו פעם בשבוע. עכשיו אני מרגישה את השיער שלי, ובאלי לי לבכות. הוא פשוט הרוס ולא נעים, הוא מרגיש כמו קש!
אני יודעת שאת טעות ענקית להשתמש בו כל כך הרבה..ואני מנסה להפחית בשימוש...
הבעיה היא שהשיער שלי גלי ועבה מאוד ויש לי פוני, ואני לא יכולה להשאיר אותו בלי מחליק כי אז הוא ניראה כמו אפרו.
מה אני יכולה לעשות בשביל לשקם אותו מחדש, ובכל זאת להשתמש במחליק?
איך לשמור אותו חלק בלי לחזור עליו כל כך הרבה פעמים? אני כבר ממש מיואשת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פגום- דחוף ביותר!!! - תגובה
רוני חתוכה16/02/2013שלום רב...
ממליץ לך לעבור החלקה יפנית ריבונדינג X כך שהשיער יראה מבריק ובריא וכך גם לא תתעסקי בשיערך כלל ולנוחות מושלמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)