מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרסטס לנשירהיפעת12/03/2008
היי קוראים לי יפעת לאחרונה התחלתי להשתמש במוצרי קרסטס לנשירה של שיער אני משתמשת בשמפו ובאמפולות כרגע במשך שבוע רציתי לדעת מה דעתך על המוצרים האם הם באמת מועילים ...
אני אשמח לתגובה יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת
רונן פלג13/03/2008תנסי לפרט קצת יותר ........כמו שמות ספציפיים של המוצרים ?!!!???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהמשך לשאלתך
יפעת16/03/2008המוצרים שאני משתמשת כרגע זה האמפולות מסאג אנרגי פרבנסיון ושמפו - אמבט חפיפה BAIN PREVENTION ואני משתמשת כבר שבועיים וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת
רונן פלג16/03/2008שילוב מצויין !!!!!!!!!
1-יש להשתמש בכל ה-42 אמפולות כל יום אמפולה !!!לא לשכוח!!!
2-עם השמפו את חופפת פעמיים כאשר בפעם השניה את משאירה למשך 2 דקות על הקרקפת
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יפעת18/03/2008רונן ממי שקיבלתי את האמפולות הוא אמר לי להשתמש פעמיים בשבוע ... אכשיו הבנתי שיש גם ספריי של אותה חברה שמיועדת גם לנשירת שיער אני לא זוכרת את השם אתה מכיר אותה גם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לגורם נשירת השיער,,,
shron17/03/2008מומלץ לבקש מרופא המשפחה בדיקת דם כללית רגילה,
כדי לבדוק אם יש בעיית חוסר ברזל.
(תופעה חוסר ברזל עשוי לגרום לנשירת שיער ושבירת צפרניים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
יפעת21/03/2008איזה עוד בדיקות דם כדאי לי לבקש עוד מחוץ הברזל את האמת זאת נשירה שכבר יותר מכמה שנים כבר באיזשהו שלב התיאשתי וזה מתסכל אבל אני עדיין אופטימית ומקווה שזה משהו שניתן לעצירה בזמנו עשיתי בדיקות דם אבל אני רוצה להעמיק יותר את הבדיקות ולנסות רופא עור אחר שאולי יותר מתמצא .. אני אשמח ליעוץ או קצת הכוונה יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)