שיקום שער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום שער
    אן
    01/03/2013

שלום שמעתי שיש כזה דבר שיקום שער במספרות ששמים איזה חומר ומסכות וזה משקם את השער למי שיש קצוות שרופים מי שעבר הבהרה או החלקה.. אני מבהירה את שערי כבר כמה שנים והקצוות במצב די לא טוב.. ואני לא מוכנה להסתפר בשום פנים ואופן! אני רוצה להאריך את השער אך השער לא גודל (כנראה בגלל הקצוות המפוצלים) שמעתי על חברת ALFAPORT MILANO שיש להם ערכה בשם MIDOLLA LI BAMBOO מה דעתכם עליה? הבנתי שמשתמשים בזה במספרות וזה שיקום מקצועי שאפשר לעשות גם כן בבית.. לא זול אז אני צריכה להתייעץ עם מישהו שמבין.. שווה לקנות אותה היא נחשבת לחברה מקצועית?
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיקום שער

הוספת תגובה

• שיקום שיער- תגובה

אבישי אבן
    02/03/2013

אן שלום. שיערך אכן גודל מהשורש ונשבר בקצוות, כביכול ״מסתפר״ לבד... לגבי החומר שיקומי, המלצתי היא לא לנסות את זה בבית במיוחד במצב השיער שלך כרגע. אשמח לעזור בכל שאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אן
    03/03/2013

למה לא? אין באפשרותי להוציא פי 2 רק כידי שספר יעשה זאת.. ברור לי שאצל ספר זה יהיה יותר מקצועי והתוצאות יהיו יותר מורגשות .. אך זה קצת בעייתי כרגע.. ערכה ביתית איזה חברה אתה ממליץ? החברה שרשמתי מקודם נחשבת לטובה? או שיש חברות אחרות שהיית ממליץ עליהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אבישי אבן
    04/03/2013

אן שלום. הסיבה שאני חושש מלבצע פעולה שכזו ללא קישורים או ידע יכולה להיות הרסנית. מדובר בחומרים כימים חזקים ופעולת גיהוץ שמחייבת ידע מקצועי על מנת לשמור על השיער ובאמת לשקם אותו, ולכן שוב אני לא ממליץ על ערכה בייתית כזו או אחרת. בכל אופן אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו