מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיקום שעראן01/03/2013
שלום שמעתי שיש כזה דבר שיקום שער במספרות ששמים איזה חומר ומסכות וזה משקם את השער למי שיש קצוות שרופים מי שעבר הבהרה או החלקה.. אני מבהירה את שערי כבר כמה שנים והקצוות במצב די לא טוב.. ואני לא מוכנה להסתפר בשום פנים ואופן! אני רוצה להאריך את השער אך השער לא גודל (כנראה בגלל הקצוות המפוצלים) שמעתי על חברת ALFAPORT MILANO שיש להם ערכה בשם MIDOLLA LI BAMBOO מה דעתכם עליה? הבנתי שמשתמשים בזה במספרות וזה שיקום מקצועי שאפשר לעשות גם כן בבית.. לא זול אז אני צריכה להתייעץ עם מישהו שמבין.. שווה לקנות אותה היא נחשבת לחברה מקצועית?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום שיער- תגובה
אבישי אבן02/03/2013אן שלום. שיערך אכן גודל מהשורש ונשבר בקצוות, כביכול ״מסתפר״ לבד... לגבי החומר שיקומי, המלצתי היא לא לנסות את זה בבית במיוחד במצב השיער שלך כרגע. אשמח לעזור בכל שאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אן03/03/2013למה לא? אין באפשרותי להוציא פי 2 רק כידי שספר יעשה זאת.. ברור לי שאצל ספר זה יהיה יותר מקצועי והתוצאות יהיו יותר מורגשות .. אך זה קצת בעייתי כרגע.. ערכה ביתית איזה חברה אתה ממליץ? החברה שרשמתי מקודם נחשבת לטובה? או שיש חברות אחרות שהיית ממליץ עליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אבישי אבן04/03/2013אן שלום. הסיבה שאני חושש מלבצע פעולה שכזו ללא קישורים או ידע יכולה להיות הרסנית. מדובר בחומרים כימים חזקים ופעולת גיהוץ שמחייבת ידע מקצועי על מנת לשמור על השיער ובאמת לשקם אותו, ולכן שוב אני לא ממליץ על ערכה בייתית כזו או אחרת. בכל אופן אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)