החלקה בבית עם מחליק קרמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה בבית עם מחליק קרמי
    ...
    17/05/2007

שלום..
    בחיים לא עשיתי החלקה.. והיום הביאו לי מחליק שיער קרמי הביתה..
    אני לא יודעת כל כך איך עושים את זה..
    אני משתמשת כל יום בקרם לשיער (אחרי שאני מתקלחת בערב.. ולפעמים גם בבוקר) והוא מה שגורם לשיער שלי להיראות נורמלי.. בעקרון השיער שלי נפוח בצורה מכוערת.. (אני לא מתכוונת למלא נפח... יש לי יחסית מעט שיער.....)
    זה שהוא נפוח זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליק וגם כדי שיהיה לי יותר נוח איתו...
    מה שכן.. אני לא רוצה שהשיער יהיה יבש ונפוח אחרי ההחלקה... אני רוצה אותו מבריק...
    מה אני צריכה לשים על השיער בשביל זה??צריך לשים איזה תכשיר (יש לי רק קרם) ? אני צריכה לשים קרם..? (מה שאני בד"כ עושה אחרי המקלחת)
    אני אשמח לקבל עזרה .. דחוף.. להיום...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה בבית עם מחליק קרמי

הוספת תגובה

• מחליק קרמי

רונן פלג
    17/05/2007

כללים :
    1- למרוח קרם הגנה מפני חום
    2-לייבש את השיער לחלוטין
    3-לחליק בתנועה מלמעלה לכוון הקצוות ובתנועה מתמדת בשום אופן לא להשאיר את הטוסטר על אותו המקום יותר מ-2 שניות
    4-לסיום למרוח על הקצוות סרום/סיליקון לשימור הפעולה ומניעת לחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלות לגבי מחליק קרמי

שירלי
    28/01/2008

1. לכמה זמן מחזיקה החלקה בבית במחליק קרמי?
    2. כמה זמן לוקח להחליק את השער (שיער עד השכמות)?
    3. מה זה "קרם הגנה"? היכן משיגים אותן?
    4. באיזה קרם צריך להשתמש אחר כך.

תודה רבה
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כה, גן אני רוצה לדעת... בבקשה תענו!

טוני
    28/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירלי

רונן פלג
    29/01/2008

1-תלוי ברמת הלחות באויר
    2-בהתאם לרמת המיומנות שלך
    3-חומר הגנה מפני חום ניתן להשיג בפארמים או במספרות הוא מגיע בצורת קרם או תרסיס
    4-סרום / טיפות סיליקון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך נקרא החומר הגנה לפני החום שנמכר

zork
    30/01/2008

איך נקרא החומר הגנה לפני החום שנמכר בסופר פארם?
    הכוונה לחומר הגנה לשער לפני פאן נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל לפחות סדרי גודל בתשובות..

שירלי
    30/01/2008

תודה על התשובה אך אשמח למעט יותר ספציפיות. מכיוון שאני בורה גמורה בנושא קצת פרוט יועיל.
    1. האם מדובר בשעות/ימים/שבועות/חודשים? (כמה זמן ההחלקה מחזיקה, עד החפיפה הבאה או מעבר לכך?)
    2. האם מדובר בדקות/חצי שעה/שעתיים? מה הטווח שבין משתמש מיומן ולא מיומן? (זמן הטיפול)
    3. איך קוראים ל"קרם הגנה מפני חום"? כלומר איך אני מזהה אותו על המדף בפארם? האם הוא מוגדר כקרם הגנה מפני חום או שיש לו שם מפוצץ אחר?
    4. אותה שאלה לגבי סרום/טיפות סיליקון. איך קוראים להם? כיצד אני מזהה אותם על המדף? מעולם לא נתקלתי באף אחד מהמוצרים הללו.

ובבקשה אל תשלח אותי לספר שלי, אין לי. אילו היה לי ספר שיכולתי לסמוך עליו כנראה שלא הייתי פונה לאינטרנט.

תודה רדה
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו