טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רופא העור אמר לי להישתמש בצבע ללא אמוניה האם בצע ללא אמוניה כשלוקחים צבע בהיר צריך לשים חמצן והאם ספר שצבעתי אצלו בצבע רגיל יסכים שאני אבוא אם הצבע שאני קונה בעצמי כי לספר שאני מכירה איןואם הוא יסכים הוא ידע כיצד להישתמש בצבע ולערבב בבקשה תענו לי על כל השאלות ששאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב קודם כל לא הולכים למסעדה עם סנדביץ'!!! שנית ישנם ספרים שעובדים עם צבעים ללא אמוניה כך שאין לך בעיה כלל...!!! וחוץ מזה לא מתעסקים עם צבעים ללא ידע מקצועי כך שבעל מקצוע טוב ידע להתאים לך את הצבע המתאים ללא כל סכנה מקצועית ולצבע המבוקש... עוד משהו קטן...לא נעים ללכת למישהו עם צבע מהסופר ומעבר לכך את לא תחסכי כסף ואולי זה יעלה לך יותר כסף אז חבל להתעסק בשטויות...בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר