מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוני לא מסתדר....נינה27/04/2013
הי , יש לי פוני בובה ובזמן האחרון הוא לא מסתדר לי הוא לא נשאר חלק מקלות... למרות שאני מעבירה עליו בבוקר פן ושמה ספריי מקשה אח"כ שישאר איך שסידרתי אותו... וזה נורא מעצבן אותי... שאר השיער נשאר חלק...ומרוב התעסקות בפוני עם הפן חלק מהפוני יתקצץ קצת וטיפה נשרף למרות שאני עושה פן ממרחק...אבל לא שמים לב שהוא התקצץ כי הקצוות באותו אורך... יש לכם טיפ לתת לי איך לעצב את הפוני שישאר חלק ולא יתעקם וישאר מסודר? והשיער שיתקצץ לי יגדל בחזרה.? [דרך אגב אני מטפלת בשיער במסכה ושמפו ואמפולה הכי טובים] תודה מראש על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוני לא מסתדר.... - תגובה
רוני חתוכה28/04/2013שלום רב
ברור מאיליו שככל שמשחקים עם מחליקים ופנים על השיער הוא נשרף ונהרס ומאבד את הטקסטורה ואחיזה נכונה של מראה ישר.
לכן ממליץ לך לבצע החלקה משקמת ''ריבונדינג'' שהינה החלקה בטיחותית ולאו דווקא מקלות אם אינך רוצה חלק יותר מידי אך כמובן חייבת להגיע לייעוץ על מנת לאבחן ולראות היטב במה מדובר...כמו כן לא ציינת האם שיערך טיבעי או צבוע אך בעיקרון אין לך בעיה לעניות דעתי וממה שציינת לעשות זאת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)