מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוונים לאחר החלקה יפנית של לוריאלvivian27/05/2013
שלום רב,
לפני כשמונה חודשים עשיתי החלקה יפנית של לוריאל. האם אני יכולה לעשות גוונים בהירים("לבנים")? האם אני יכולה בכלל לעשות גוונים כלשהם? והאם יש דבר כזה גוונים ללא אמוניה?
במידה ואחדש את הגוונים (לא עשיתי שנתיים וחצי בגלל שרציתי החלקה), איזו החלקה אוכל לעשות לאחר הגוונים (חוץ מקראטין)?
מתנצלת על כל השאלות. אשמח מאוד מאוד לעזרתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים לאחר החלקה יפנית של לוריאל - תגובה
רוני חתוכה29/05/2013שלום רב
ראשית קודם כל מבצעים את ההחלקה ולאחר חודש ניתן לבצע גוונים על ההחלקה וגם אז עושים זאת עם חומר איכותי ועל שיער רטוב.
אין דבר כזה גוונים ללא אמוניה ובשביל תוצאה מדהימה אני אישית ממליץ לך על ה''ריבונדינג'' שהינה יפנית משודרגת וללא מגבלות לאחר מכן והיא גם משמשת כהחלקה משקמת למקרים חסרי סיכוי ככה שתקבלי את הדבר הטוב ביותר עבורך יחד עם כל המכלול שמסביב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)