איך לשמור על בקבוקים בשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לשמור על בקבוקים בשיער
    איריס
    01/06/2013

ניסיתי לעשות תלתלים במחליק שיער לא במסלסל שיער יצאו פחות או יותר בקבוקיםוזה אחרי ששמתי ספרי לשיער של וולה בבקר שקמתי השיער היה קצת קשה מהספריי והבקבוקים נהרסו ונעשה שיער חלק לי במקור השיער גלי עם שערה דקה
    אז איך שומרים על הבקבוקים שלא יפלו למחרת?
    והאם המסלסל שיער עם המוט העגול עושה תוצאה יותר טובה מהמחליק של וויטליין פרו.
    אני יודעת שגם יצא לחברה הזו מסלסל.
    אודה לתשובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך לשמור על בקבוקים בשיער - תגובה

רוני חתוכה
    02/06/2013

שלום רב
    בקרוב תגיע הפתעה בתחום ההבקבוקים בשיער למראה הקל הטיבעי והמדהים ביותר לסוגי שיער אלו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני שלום אשמח עם תענה לשאלתי

איריס
    02/06/2013

ניסיתי לעשות תלתלים במחליק שיער לא במסלסל שיער יצאו פחות או יותר בקבוקיםוזה אחרי ששמתי ספרי לשיער של וולה בבקר שקמתי השיער היה קצת קשה מהספריי והבקבוקים נהרסו ונעשה שיער חלק לי במקור השיער גלי עם שערה דקה
    אז איך שומרים על הבקבוקים שלא יפלו למחרת?
    והאם המסלסל שיער עם המוט העגול עושה תוצאה יותר טובה מהמחליק של וויטליין פרו.
    אני יודעת שגם יצא לחברה הזו מסלסל.
    אודה לתשובתך המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני שלום אשמח עם תענה לשאלתי - תגובה

רוני חתוכה
    02/06/2013

שלום רב

תראי איריס לאחר החפיפה יש להשתמש במרכך שיער ואז השימוש במסלסל יוצר תלתלים מאוד יפים... אך בראש ובראשונה לאחר החפיפה חייבים להשתמש בקראטין שהינו שמן הגנה הנספג בשיער כתהליך והינו ויוצר לא רק הגנה אלא גם בריאות וגמישות לשיערה...
    לאחר יצירת התלתלים יש להשתמש בספרי ''בנדטר'' שהינו דוחה לחות ושומר אל טקסטורת התלתלים שיצרת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו