מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע לשיערהודיה25/06/2013
שלום,
לאחר שצבעתי את השיער פעמיים אצל ספר ולא הייתי מרוצה מהצבע..החלטתי לקנות צבע מהסופר פארם (לוריאל..) גם בגלל המחיר..
אבל יש לי שאלה, איזה צבע נחשב ליותר איכותי? הצבע של המספרה או הצבעים שנמכרים בפארמים? ואם אלו של הפארמים לא מספיק איכותיים, האם יש סוג שנמכר בפארם והוא איכותי?
נמאס לי להיות שפנת הניסיון ולבזבז כסף אצל ספר שלא צובע לי לצבע שאני רוצה, למרות שאני מתארת בדיוק מה אני רוצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע לשיער - תגובה
רוני חתוכה25/06/2013שלום רב
הבעיה שלך היא בחירת בעל המקצוע ולכן את שפנת ניסיון מעבר לכך את הולכת להפוך לשפנת מעבדה לפי רצונך לעשות לבד ולקנות צבעים בסופר לפי הימור!!!
צבעים צריכים לדעת לעשות ''ולבשל'' אותם כמו שצריך ע''י אבחנה מדוייקת ללא כל קשר הצבעים בסופרפארמים הינם באיכות ירודה של פיגמנטים ומינון נמוך של חומרי טיפוח ולכן את תביאי את עצמך לשני דברים:
1.שיער בעל צבע לא רצוי.
2.שיער יבש ולא איכותי כלל.
גשי לבעל מקצוע מוכר ידוע שלפחות יביא אותך למקום הנכון וא''חכ תמשיכי לבד אם זה יהיה אפשרי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)