מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ דחוף להחלקות- אשמח לתגובותקרולין16/08/2013
שלום השיער שלי עבר גוונים וכל מיני החלקות למינהם אפשר להגיד שכל סוגי ההחלקה עברתי.הוא נהיה לי דליל הוא נפוח אבל ריק מאז ההחלקית.רציתי לדעת איזה החלקה מתאימה לסוג שיער שלי? כל ספר נותן חוות דעת אחרת צרפתית יפנית ברזילאית ג'ל.מה באמת משקם ומחליק את השיער מבלי שינשור.בגדול איזו החלקה
מתאימה לשיער שלי? חשוב לי לציין שאני לא רוצה שיהיה דק ותמיד זה קורה אחרי החלקות
לעזרתכם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ דחוף להחלקות- אשמח לתגובות - תגובה
רוני חתוכה16/08/2013שלום רב
שמות ההחלקות הם לא הנושא החשוב אלא שיערך בלבד...מתאימים את ההחלקה לשיער ולא את השיער להחלקה.
לעניות דעתי את מתאימה להחלקה משולבת יפנית וקראטין ולימוד טיפוח בסיסי לשיקום שיערך עד למראה המושלם..
מוזמנת להגיע לייעוץ ולהסבר מפורט ומדוייק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ל:רוני
קרן18/08/2013תודה על היעוץ ,אני יודעת שלא נהוג להגיד מחיר אבל אני מחיפה ולא רוצה לבוא פעמיים זה די רחוק אשמח לדעת:
1. מה העלות לשיער כמו שלי?
2. האם צריך לחפוף אחרי 4 ימים רק?
תודה,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ל:רוני - תגובה
רוני חתוכה18/08/2013היי קרן
מחירים לא נוהגים לומר בפורום ומאחר ואינני רואה את שיערך במדוייק פיזית...וחייבים להבין את הסטוריית שיערך בכדי להבין מה ניתן לעשות ובאיזו דרך להביאך למקום הנכון עבורך.
אנא צרי עימנו קשר ותקבלי את האינפורמציה הדרושה לפני הגיעך אלינו.
בברכה
רוני חתוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)