יעוץ דחוף להחלקות- אשמח לתגובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוף להחלקות- אשמח לתגובות
    קרולין
    16/08/2013

שלום השיער שלי עבר גוונים וכל מיני החלקות למינהם אפשר להגיד שכל סוגי ההחלקה עברתי.הוא נהיה לי דליל הוא נפוח אבל ריק מאז ההחלקית.רציתי לדעת איזה החלקה מתאימה לסוג שיער שלי? כל ספר נותן חוות דעת אחרת צרפתית יפנית ברזילאית ג'ל.מה באמת משקם ומחליק את השיער מבלי שינשור.בגדול איזו החלקה
    מתאימה לשיער שלי? חשוב לי לציין שאני לא רוצה שיהיה דק ותמיד זה קורה אחרי החלקות
    לעזרתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ דחוף להחלקות- אשמח לתגובות - תגובה

רוני חתוכה
    16/08/2013

שלום רב
    שמות ההחלקות הם לא הנושא החשוב אלא שיערך בלבד...מתאימים את ההחלקה לשיער ולא את השיער להחלקה.
    לעניות דעתי את מתאימה להחלקה משולבת יפנית וקראטין ולימוד טיפוח בסיסי לשיקום שיערך עד למראה המושלם..
    מוזמנת להגיע לייעוץ ולהסבר מפורט ומדוייק.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ל:רוני

קרן
    18/08/2013

תודה על היעוץ ,אני יודעת שלא נהוג להגיד מחיר אבל אני מחיפה ולא רוצה לבוא פעמיים זה די רחוק אשמח לדעת:
    1. מה העלות לשיער כמו שלי?
    2. האם צריך לחפוף אחרי 4 ימים רק?

תודה,

קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ל:רוני - תגובה

רוני חתוכה
    18/08/2013

היי קרן
    מחירים לא נוהגים לומר בפורום ומאחר ואינני רואה את שיערך במדוייק פיזית...וחייבים להבין את הסטוריית שיערך בכדי להבין מה ניתן לעשות ובאיזו דרך להביאך למקום הנכון עבורך.
    אנא צרי עימנו קשר ותקבלי את האינפורמציה הדרושה לפני הגיעך אלינו.
    בברכה
    רוני חתוכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו