שיער שרוף מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שרוף מאוד
    ליטל
    17/08/2013

שלום רב, שערי ניזוק בצורה משמעותית ,החלקות, הבהרות, פנים וכו..
    עקב כך ניסיתי את כל האופציות האפשריות לשיקום אצל מיטב המומחים בארץ כגון: החלקת קארטין , סי פי אר, מסכות למינהן .. ואף הסתפרתי קצר.. אך שיערי עדין שרוף בצורה משמעותית.. מה עוד אפשר לעשות? כל טיפול שניסיתי לא הגיב. אני ממש רוצה טיפול מידי..ובנוגע לאורך, חשבתי על תוספות.. האם כדאי? תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער שרוף מאוד

הוספת תגובה

• שיער שרוף מאוד - תגובה

רוני חתוכה
    18/08/2013

שלום רב
    כל הטיפולים שתעשי אצל כולם כולל אותי לא יעזרו לך אם לא תהיי עיקבית ותעשי אותם בצורה נכונה זה קסם ופוף...השרוף יעלם!!!
    לקח לך זמן לגרום לו להישרף וייקח לך זמן לשקם ולגדל אותו בחזרה.
    תוספות שיער במקרה שלך זה מבורך אך גם כאן צריך ללכת על הטוב ביותר אחרת שיערך יראה יותר גרוע...רק תוספות שיער מבית גרייטלנגס או הרדרימס יצילו את המצב...אשמח לתת לך ייעוץ מפורט בעניין במידה ותגיעי...
    שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער שרוף מאוד - תגובה

זאב לוין
    18/08/2013

שלום ליטל!
    הבעיה שלך הינה מאוד שכיחה בקרב מנות ישראל, מאוד קשה לתת לך עיצה מבלי לראות את שיערך, מוזמנת בחום לבקר אצלינו במספרה. בנוסף לכך אני רוצה להגיד לך שלא קיים טיפול לשיער שיכול לשקם אותו מהיום למחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו