טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי ילדה בת 14 שמאוד רוצה החלקה, השיער שלה גלי/חלק מאוד יפה, ארוך והכי חשוב בריא. הייתי רוצה לדעת את כל הנזקים (או לא) שיכולים להיגרם בעקבות ההחלקה. תודה מראש גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב קודם כל חשוב לציין שהשיער של ילדתך מעולה ויפה ואם הוא יפה כמו שאת מתארת אז למה בכלל לעשות משהו???? זה כמו שיש אשה בעלת שיער שחור שצובעת לשחור ללא לבן סתם כי בא לה...מה המטרה??? קראטין כהחלקה אינה מתאימה כלל לשיערה ומאחר והינו טיבעי... החלקה יפנית הינה קבועה ומתאימה ספציפית לשיער שלה וכמו בכל דבר אם מבצעים זאת נכון אז אין סכנות כלל ומאחר כשהאבחנה הינה נכונה ומדוייקת אזי השיער יראה חלק בריא ומושלם..ואם האבחנה תהיה לקוייה השיער עלול להינזק...אבל עם שיער כשל הילדה השיער יראה מושלםםם...האמיני לי...בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר