מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה משקמתעדן08/09/2013
עברתי החלקה יפנית ולא חידשתי אותה קרוב לשנה כיוון שמאז השיער נשבר לי ברובו, נהיה פגום ויבש.
שמעתי על החלקה משקמת חדשה שיצאה (אמריקאית?) שעשויה מחומרים טבעיים, משקמת שיער פגום וניתן לחפוף אותה כבר באותו היום. על חברות שעשו התוצאה תפסה יפה.
האם החלקה כזו כדאית על שיער פגום כמו שלי שניזוק מהחלקה יפנית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה משקמת - תגובה
רוני חתוכה08/09/2013שלום רב
החלקה משקמת זה קראטין או ריבונדינג ובשביל להחליט איזה מן סוג החלקה נכונה עבורך את חייבת להגיע לייעוץ אצל בעל מקצוע טוב...נשמח אם תגיעי או תתקשרי ולהיות לך לעזר ללא כל מחוייבות
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה משקמת
שיר08/09/2013בהתייעצות עם ספר להחלקה שהתכוונתי קוראים החלקת בוטוקס. האם אתה עושה החלקה זו במספרה שלך? אודה גם לקבלת טווח המחירים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה משקמת - תגובה
רוני חתוכה08/09/2013שלום רב...
החלקת בוטוקס זה קראטין די חדש ועדיין לא מוכח רישמית כמוצלח באופן גורף אכן זה קיים אצלי וזה עדיין בבדיקה מקיפה..אם בכל זאת את מעוניינת לעבור אותה את מוזמנת בשמחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נועה13/09/2013היי עשיתי היום החלקת בוטוקס במספרת 'הייר סנטר" . עכשיו הם בעצם שמו לי את החומר וייבשו ועליו עשו את המחליק והכל.. החומר נשאר על השיער פשוט . אמרו לי שאפשר לשטוף את השיער כבר באותו ערב אבל בשביל להגיע לתוצאות כדאי 3 ימים. זה ככה אמור להיראות?. ושאלה נוספת היא האם זה אפשרי שאני נוגעת בשיער ואוכלת החומר נכנס לגוף? התחילו לי כאבי בטן מוזרים ואף שלשולים. זה מפחיד אותי !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה שלך....
נועה15/09/2013איך השיער של החברות שלך יצאו אחרי ההחלקה הזו? זו החלקה חדשה קוראים לה החלקת בוטוקוס, כמו שרשמת אחר כך למטה, יש מצב את מבררת בשבילי מה הם היוצריכות לעשות בשביל שהשיער שלהן יהיה חלק כמו שצריך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת בוטוקס
שיר15/09/2013היי נועה, התוצאות אצלן יצאו ממש יפות.. אני עשיתי את ההחלקה לבסוף השבוע ויצא נחמד, השיער גלי אבל לא הגעתי למצב של שיער חלק קרשים כמו אצל חברות שלי. כנראה שזה הכל תלוי בספר שאת בוחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ..
נועה15/09/2013אני הרגע חפפתי .. השיער שלי היה גלי ויבש.. ועכשיו הוא חלק ורך כמשי וזה כמובן אחרי ייבוש קטן בפן.. ממש נחמד לי. תראי:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)