החלקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה
    ליטל
    21/09/2013

היי , אני בת 23 והיה לי שיער תלתלים מלא מאוד מאוד חזק עברתי חלקה יפנית לפני כשנה ושמונה חודשים החלקה הייתה מאוד לא מוצלחת השיער מאוד חלש והיה נתלש לי מאוד מאוד דק ממש לאחר שנה ושמונה חודשים עברתי החלקה שנקראת קראטין קיון הוא שיער עדיין מאוד דק ואני ממש רוצה לחזור לשיער הטיבעי שלי ואני לא יודעת מה לעשות האם השיער חוזר לצורתו הטיבעית יש לציין שהשיער של החלקה הראשון נשבר לי ולמעלה יש לי מלאה מלאה קצרים וזה נירא ממש לא טוב ואני לא יודעת מה לעשות כל הבית שלי מלא בשיעורת ואני ממש ממש רוצה לחזור לשיער הטיבעי שלי ואני לא יודעת עם זה אפשרי מה עושים במצב כזה כל הזמן אני חושבת רק על זה וזה ממש מבאס מה אפשר לעשות במצב כזה ? אשמח לתשובה ושיהיה חג שמח :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה

הוספת תגובה

• ליטל-

נינה
    21/09/2013

אם את רוצה לחזור לרעמת השיער שהיתה לך לשיער מלא עלייך להפסיק עם כל ההחלקות!!! שרק גורמות נזק לשיערך! ההחלקה הראשונה כפי שתיארת דיללה לך תשיער וההחלקה השניה גרמה לך לנשירה....תטפלי בשיער במוצרים טובים ואיכותיים רצוי בקרסטס תגזרי קצוות לפחות פעם בשלושה חודשים...ותעברי לפן פעם בשבוע אצל ספר מקצועי שלא ישרף לך תשיער רדי מעניין ההחלקות את רואה שזה מזיק לשיערך... תעשי מה שאמרתי לך תשימי מסכה אחרי כל חפיפה ואמפולה לפחות פעם בחודש , גיזרי קצוות כל 3 חודשים ואל תעשי יותר החלקות ולא מחליק,לכי לספר שיעשה לך פן מקצועי..שלא תשרפי את שיערך.. ושיערך יחזור להיות בריא חזק ומלא יותר... בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה - תגובה

רוני חתוכה
    03/10/2013

שלום רב...
    אין אפשרות לייעץ לך דרך הפורום בצורה נכונה ומדוייקת וסתם חבל להלאות אותך בפרטים לא מדוייקים לכן ממליץ לך להגיע לייעוץ במטרה להביא אותך נכונה לתוצאות הדרושות...בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו