צבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע
    רותי
    30/09/2013

שלום היו לי גוונים בשיער וקניתי צבע ללא אמוניה כהה הספר אמר לי שפעם הבאה אם אני ארצה לשנות חקצת יותר בהיר הדבר אפשרי אני שאלתי אותו אם אפשר האם גון יותר בהיר בצבע ללא אמוניה יצבע לי את השיער ליותר בהיר כמובן עם כיסוי של 100אחוז לשיער שיבה שיש לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע

הוספת תגובה

• צבע - תגובה

רוני חתוכה
    30/09/2013

שלום רב...הצבע יכסה את הלבן אך לא יבהיר צבע הקיים כבר מבעבר מאחר וצבע אינו מבהיר צבע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• vto

רותי
    01/10/2013

האועוד שאלה האם אחרי צביעה נניח היום אפשר מחר לחזור לספר לעשות צבע גם בלי שהשיער ינזקם אפשר לעשות גוונים על צבע שחור בלי שהשיער ינזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• vto - תגובה

רוני חתוכה
    01/10/2013

שלום רב
    חייבים לראות את מצב שיערך בכדי להחליט את המשך הדרך...מאוד קשה ככה להבין בפורום מה מומלץ במקרה שלך...ניתן לעיתים בשיטות ייחודיות לעשות פסים גם על צבע שחור אך חייבים להבין את השיער פיזית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו