מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בצביעת שורש לבלונדטלי18/10/2013
שלום! בחודשים האחרונים צבעתי במספרה לבלונד די בהיר מהצבע הטבעי שלי שהוא חום די כהה טון 5-4 , הבעיה היא שבגלל שזה ממש יקר לי ולא מתאפשר לי כלכלית לצבוע במספרה בתקופה הנוכחית אני לא יכולה להרשות לעצמי ומעדיפה לצבוע לעצמי בבית.
הבעיה שבבלונד עושים לי הבהרה כל פעם ועל זה צבע, כי השיער שלי די כהה וגם פולט תמיד פגמנט אדום מאוד עקשן שבגללו כל צבע שניסו עליי כבר כולל אפורים וכו׳ יוצא ג׳ינג׳י. והצבע הסופי שאני רוצה הוא אפרפר, מספר- 8.1.
אני יודעת בודאות שאני חייבת לעשות הבהרה בשורש ולנקות את כל הכתום עם ההבהרה להגיע לצהוב נקי ורק אז עליו לצבוע בגוון שיצא 8.1 הבעיה היא שאני לא יודעת מאיפה להשיג את החומר להבהרה ואיזה חומר בדיוק כדאי לי לרכוש? אני מניחה שלא כדאי לי להשתמש בהבהרה הפשוטה שקונים ב4 שקל בסופר פארם, או שזה לא באמת משנה? פשוט אני מפחדת שהשיער שלי ישרף מדי או יצא ג׳ינג׳י ולא ינקה את כל הכתום והנחושת והצהוב הג׳ינג׳י שתמיד תמיד יוצא לי. אז רציתי לשאול באיזה הבהרה של איזה חברה כדאי לי להשתמש? משהו מקצועי שיצא בטוח בלונד נקי בלי כתום, איפה אפשר לרכוש? עם איזה חמצן כדאי לי להשתמש? 9% ? וכמה זמן להשאיר את ההבהרה בערך? והאם כדאי לי אחרכך את השטיפה לעשות בגוון 8.1 עם חמצן 6% או 3%? וכמה זמן להשאיר? אני ממש ממש אודה לך ואעריך אם תעזור לי עם זה! ממש זקוקה לעזרה איזה חומרים לרכוש בדיוק ואיך אתה ממליץ לי להשתמש. תודה רבה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בצביעת שורש לבלונד - תגובה
רונן פלג18/10/2013הבהרה דורשת מיומנות מקצועית וידע רב בודדים בעלי המקצוע בארץ שמסוגלים לעשות זאת בופן מושלם ולכן אושתמשיכי אצל הספר שלך שלכל אורך הדרך שמר לך על איכות שיערה או שתעברי לצבע אחר ובשום אופן אל תבצעי זאת לבד בבית את עלולה לעשות נזק בלתי הפיך !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)