מה ניתן לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ניתן לעשות?
    שירן
    02/11/2013

שלום, הייתי עושה במשך שנים החלקה יפנית ואז לאחר מכן עושה גוונים.לפני שנתיים הפסקתי עם ההחלקות אבל המשכתי לעשות גוונים על שערי הטבעי..השיער שלי בין ישר לגלי , מלא ומאוד מתנפח בחלקו התחתון (כמו צורת משולש)... כבר כמה חודשים שאני צובעת רק את השורש כדי שעם הזמן אוכל לחזור ולעשות יוקו. האם יש טיפול או החלקה שאוכל כרגע לעשות במצבו של השיער? האם קיים טיפול שניתן לעשות כל פעם בשורש ולא כמו קרטין לעשות כל פעם על כל השיער? אני מפחדת לעשות טיפול שיראה טוב תחילה ולאחר תקופה השיער יהיה יותר גרוע ממה שהוא כרגע...
    תודה רבה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה ניתן לעשות?

הוספת תגובה

• מה ניתן לעשות? - תגובה

רונן פלג
    04/11/2013

טיפול קראטין לא גורע מאיכות השיערה הוא רק מעלה אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ניתן לעשות? - תגובה

רוני חתוכה
    12/11/2013

שלום רב
    טיפול קראטין אכן טיפול טוב אך ישנו טיפול שנקרא ''ריבונדינג'' שניתן לבצע אותו גם על גוונים אך חשוב להבין את מצב שיערך כדי לקבל החלקה יפנית מושלמת במידה וניתן...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו