צבע שיער ללא אמוניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע שיער ללא אמוניה
    כ.מ.
    23/11/2013

שלום. אני צובעת שיער למעלה מ-15 שנים.
    סובלת מידי פעם מצריבה בקרקפת.
    לפני חודש, ביום בו צבעתי את השיער (במספרה) חפפתי בבוקר את השיער ואחה"צ הגעתי לצבוע, הגעתי באופן ספונטני. לא חשבתי לצבוע באותו היום.
    לא ידועה לי חברת הצבעים. אני צובעת לצבע אחיד.
    באותו היום היתה צריבה חזקה מאד, לפחות 10 דקות. ולבסוף סבלתי עד סוף הטיפול.
    אינני יודעת אם אני רגישה או שישנם צבעים אשר התרכובת בהם כה חזקה.
    שמעתי שקיים צבע ללא אמוניה.
    מדגישה שיש לי שיער לבן (לא מעט) אני בת 40. וצובעת לצבע שדומה ומזכיר את הטבעי שלי שחור שבתוכו יש מעט חום-אדום (כך שלא יהיה שחור פחם).
    האם כדאי לעבור לצביעת שיער בצבע ללא אמוניה או שהוא לא ייכסה את הלבן. ואולי צריכה לצבע בצבע שאינו חזק ולא גורם לצריבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע שיער ללא אמוניה

הוספת תגובה

• רגישות לצבע שיער בקרקפת ובעיניים

כ.מ.
    23/11/2013

לא ידוע לי איזו חברת צבעים צבעו לי את השיער,
    אבל הרגשתי טשטוש בעיניים ושאיפה של חומר חזק, השפיעה על קצב הלב. שורף מאד בקרקפת לפחות 10 דקות.
    חייבת להמשיך לצבוע שיער היות שיש לא מעט לבן. וצבע השיער שלי כהה. (דומה לטבעי (שחור-חום).
    מבקשת הסבר מדוע יש חריפות כה חזקה בצבע, ומבקשת המלצה לצבע שאינו צורב ואולי ללא אמוניה (לא מבינה בנושא הזה). במידה שצבע ללא אמוניה מכסה שיער לבן, הייתי רוצה לשאול היכן לרכוש אותו . האם ניתן לצבוע לבד וזה לא מסובך. יכולה לבקש מאמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צובעים את השיער על שיער נקי בגלל

נינה
    23/11/2013

זה הרגשת ששורף לך הקרקפת ........ רק אחרי כמה ימים שחופפים מומלץ לצבוע תשיער על שיער נקי ובמיוחד אותו יום מרגישים תקרקפת שורפת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון התכוונתי לא מומלץ לצבוע אותו

נינה
    23/11/2013

ולא כמו שכתבתי מומלץ לצבוע אותו יום....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע שיער ללא אמוניה - תגובה

רונן פלג
    24/11/2013

יכול להיות שהיחס בין החמצן לצבע היה גבוה מהמלצת החברה או שהשתמשו עם חברה אחרת מהרגיל או שהקרקפת שלך מאוד יבשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע שיער ללא אמוניה - תגובה - תגובה

רונן פלג
    24/11/2013

צבע ללא אמוניה הוא כימיה לכל דבר ויש מקרים שגם הוא מעקצץ בקרקפת למי שיש רגישות אך זה רק בדקות הראשונות עד שהחומר הפעיל מתנדף בכל מקרה הוא הרבה יותר ידידותי לאדם ולסביבה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו