טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לישאול צבעתי את שיערי לצבע שחור כשהגוון של השיער שלי הוא חום עכשיו אני חודשיים אחרי וצמחו לי שערות לבנות קדימה האם בשביל לחזור לשיער יותר בהיר אני יכולה ליצבוע בצבע בהיר יותר רק מקדימה בלי שהשיער יהרס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אז כיצד אפשר להתחיל ליצבוע לבהיר יותר התכונתי רק את השורש הלבן לא ממש בלונדיני אלא אולי קצת גינגי הרי זה לא יתפוש ישר כי אני רוצה לאט לאט כשהשיער צומח עם השיער הלבן לשנות קצת ליותר בהיר הרי הבנתי משאלות בפורום שאי אפשר להבהיר שיר צבוע לשחור אבל מה שצמח אפשר נכון ואז לאט לאט יצבע הכל אני צודקת אתה חושב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר