מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רונן פלג שלום !נועה02/04/2008
השארתי לך הודעה באימל שלך ולא חזרת אלי .
תבדוק בבקשה את האימל שלך (=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
נועה03/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
רונן פלג03/04/2008היי נועה,
קיבלתי את המייל שלך.
1. לגבי מחליק ... מחליק טוב יכול להתחיל במחיר של 500 ש"ח והלאה.
אני יודע שיש לאינדולה מחליק לא כל כך יקר שיכול להתאם לך .
הדבר הכי חשוב שאת צריכה לבדוק במחליק שהוא עם צג דיגיטלי ויש עוד לוודא שהחום שאת קובעת לעבוד איתו הוא לא משתנה אלא נשאר יציב.
2. נכנסתי ללניק ששלחת לי ואני רואה את סוג השיער שלך אבל זה מאוד קשה להתאים לך דרך תמונה, בדרך כלל לסוג שיער כמו שלך אני מציע להשאיר את האורך רק לעשות לו דירוג שמתאים שיעזור לך עם הנפח .
הייתי שמח לתת לך ייעוץ יותר אפקטיבי אם היית מגיעה אליי.... ייעוץ לא עולה כסף (-:.
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
נועה06/04/2008טוב ,
ואיפה אני יכולה להגיע אלייך ליעוץ ? ( :
ד"א - השיער שלי מתנפח מאוד , ואני ממש רוצה תספורת כמו של זאתי שהוספתי לך תמונות שלה .
זה אפשרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?????????????????
נועה07/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??????
רונן פלג08/04/2008מספרה - 03-5352715
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)