טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
השתמשתי לפני שבוע במסיכה לשיער של מישל מרסייה, מיד אחרי המקלחת הייתה לי תחושה כאילו לא שטפתי אותה כראוי. עד מהרב גילתי שהיא פשוט לא מוכנה לרדת לי מהשורש. כבר שבוע של חפיפות על בסיס יום יומי ודבר לא עוזר לי לשחרר את המסכה מהשורש. מדובר בתחושה שמנונית דביקה וכן גם מראה שמנוני ... העניין מפריע לי למאת מהבית אני פשוט אובדת עצות. הציעו לי תרופות סבתא וחפיפה בסבון כלים אבל יש לי עור מאוד עדין ואני חולה באסתמה של העור... גילי הוא 21. תודה רבה. אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב ישנו שמפו מיוחד שמפו עמוק של חברת לייבל מ. שמנקה קרקפת ושיירים של חומרי טיפוח שנשאר לאחר הרבה זמן מומלץ להשתמש בשמפו שכזה פעם בשבוע לנשים בעלות עור שמנוני או לחילופין נשים שמשתמשות בחומרי טיפוח באופן קבע כך שהשמפו מנקה לחלוטין את השיער והקרקפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד