הארכת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארכת שיער
    הילי
    01/02/2014

שלום,
    רציתי לשאול האם יש איזה עצה כדי להאריך שיער? אני מאוד רוצה להאריך שיער ולא מצליחה. אני מסתפרת פעם בכמה חודשים והשיער אורך ואז מפסיק והופך לשיער שרוף עם המון קצוות מפוצלים אחרי חודשיים - שלושה, אני לא מבינה למה זה ככה.
    יש אולי איזה תכשיר שמאריך שיער? מה אפשר לעשות?

תודה! (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הארכת שיער

הוספת תגובה

• הי הילי-

שיר
    01/02/2014

בגלל שהשיער שלך נשרף הוא לא אורך.... בשביל שהשיער יארך הוא חייב להיות בריא.תשתדלי לא לעשות פן או מחליק ולשים מסכה בשיער אחרי כל חפיפה ואז השיער יארך לך... גם לי היתה את הבעיה הזאת פעם הייתי עושה פן כל יום ושורפת תשיער... עד שהחלטתי שאני עושה פן רק פעם בשבוע ומעבירה רק בפוני ..וטיפלתי במסכה ואמפולה .ואני אוספת הרבה את השיער מאז השיער שלי ארך הוא עד למותניים עכשיו והוא בריא . בגלל שהפסקתי עם הפן רק פעם בשבוע אני עושה ובמרחק . אין מכשיר שיוכל לעזור לך חוץ מתוספות שיער שלא כדאי לך כי הם תולשים את השיער האמיתי וברוב המקרים רואים את החיבורים של התוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארכת שיער - תגובה

רוני חתוכה
    01/02/2014

שלום רב
    בעיקרון תוספות שיער נועדו לנשים שמעוניינות להאריך את שיערן מכל מיני סיבות למשל התעסקויות רבות שיער קצר שיער פגום מילוי ועיבוי שיער חתונה ועוד ועוד...
    שיער שאינו אורך כתוצאה מקצוות פגומים מאחר וזהו סוג שיערך וישנו שיער שמפסיק לצמוח ומגיע לאורך מסויים ועוצר ואז הקצוות מתפוררים.
    נסי לבצע תוספות שיער על מנת לשמור על השיער הקיים ולאחר 5 חודשים כשתורידי אותם תוכלי לראות האם השיער צמח ואף השתפר.
    חשוב לציין שסוגי תוספות השיער הינם רבים ומגוונים לכן חשוב להבין בתחום ולדעת שאת חייבת את החיבורים והשיער הטובים ביותר לשיקום ולשיער יפה ולהתקנת התוספות בצורה בטיחותית...ובעל מקצוע מיומן.
    התוספות הטובות ביותר הינם ''היירדרימס'' ו''גרייטלנגס''.
    מזמין אותך לייעוץ בעניין.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תודה רבה, אבל

הילי
    02/02/2014

תוספות שיער זה לא הפתרון שאני רוצה. יש עוד משהו שאפשר לעשות? תכשיר כלשהו? אם אין, אתה ממליץ להסתפר מתי שאני רואה שמתחילים לי קצוות מפוצלים?

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילי-

שיר
    02/02/2014

כן את חייבת לגזור אחרת השיער יתקצץ לבד בגלל שהוא שרוף ומפוצל....בשביל להאריך שיער השיער צריך להיות בריא.תדתדלי לא לעשות הרבה פן ואם את עושה אז רק במרחק ולטפל במסכה אחרי כל חפיפה ולשים אמפולה פעם בשבועיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תודה רבה, אבל - תגובה

רוני חתוכה
    09/02/2014

שלום רב
    ממליץ כל 4 חודשים לגזור קצוות ולאחר כל חפיפה למרוח שמן קראטין שנספג ויוצר הגנה על השיער למניעת קצוות מפוצלים ולשמירת איכות השיער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו