תכשירים לשיקום השיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכשירים לשיקום השיער
    רוית
    03/04/2014

שלום רב
    השיער שלי עבר שינוי נוראי עקב טיפולים אינטנסיביים. הוא קשה ויבש כמו הנגב גם הקרקפת.
    .אנא הציעו לי תכשירים ,שמפו ומסיכה סרום הכי טובים ומועילים לשיקום השיער .
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכשירים לשיקום השיער

הוספת תגובה

• תכשירים לשיקום השיער - תגובה

רוני חתוכה
    03/04/2014

שלום רב
    חשוב לדעת איזה שינויים הוא עבר כדי להתאים לך את מוצרי השיער הנכונים עבורך...ועדיף לראות תמונה כדי להבין יותר טוב...ישנם שלל מוצרים אבל זה לא יהיה נכון ונבון אם מישהו יציע לך משהו שאינו מתאים לך רק בגלל שכתבת שהוא ''יבש כמו הנגב''.
    היי יותר ספציפית וממוקדת בבעייתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכשירים לשיקום השיער

רוית
    06/04/2014

רוני שלום רב
    ראשית תודה רבה על תשובותיך המקצועיות.בהמשך לשאלתי הקודמת ביקשת לדעת .השיער שלי עבר לצערי לפני כשנה וחצי 6 טיפולים בהייר קליניק וזריקת מזוטרפיה אחת .מאז הנשירה גברה השיער והקרקפת יבשים .חסר ברק וגמישות .נראה לי שהשיער נשבר.
    האם ניתן לשקמו במצב זה ?התיאשתי מרופאים .
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכשירים לשיקום השיער - תגובה

רוני חתוכה
    06/04/2014

היי ענת
    לא מפתיע שאת מספרת לי על הייר קליניק מאחר ואני שומע הרבה עליהם ולצערי לא במובן החיובי...אפילו בת זוגי היתה שם...וכלום...ממש כלום.
    מאחר ואני עוסק בשיקום שיער הכל אפשרי,אבל חייב לראות בדיוק על מה את מדברת ולעשות תיאום ציפיות בכדי להביאך באמת ,אבל באמת לנתון הנכון...!!!
    אשמח לפגוש אותך ולהמשיך משם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו