החלקה ביתית גלאט שוורצקוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה ביתית גלאט שוורצקוף
    נדין
    05/05/2014

שלום,
    השיער שלי צבוע לבלונד (לא פלאטינה) והייתי רוצה לעשות החלקה.
    רכשתי את ההחלקה הביתית של גלאט אבל כשהראתי אותה לספרית היא אמרה לי לא לעשות כי זה יתלוש לי את השיער.
    האם זה באמת נכון< ויש להימנע מהחלקה הזאת?
    אם כן, האם יש החלקה ביתית פחות מסוכנת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלקה ביתית גלאט שוורצקוף - תגובה

רוני חתוכה
    06/05/2014

שלום רב
    אכן ,הספרית שלך צודקת מאוד!!!
    אין החלקה ביתית לשיער כמו שלך ואל תתעסקי עם החלקות בכלל באופן עצמאי!!!
    החלקת קראטין תועיל לך מאוד ,תשקם את שיערך ותחליק ללא כל סכנה מיותרת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת קראטין מסוכנת!

גיא
    09/05/2014

מכילה פורמהלין וללא אישור משרד הבריאות! שלא יעבדו עלייך!! תרשמי בגוגל החלקת קראטין ותראי את הסודות שהספר לא ירצה שתדעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת קראטין מסוכנת! - תגובה

רוני חתוכה
    09/05/2014

שלום רב
    החלקת קראטין הינה מילה נרדפת של החלקה ברזילאית אך חומרי הטיפוח וההחלקות משתנים ובטוחים כל הזמן.
    קראטין הינה החלקה הרשומה במשרד הבריאות תחת שני שמות שהטובה ביותר היא 4 EVER SMOOT שהינה החלקה בטוחה וללא כל סכנה ומגיעה מארה''ב ומאושרת כמו כן ב-FDA האמריקאית.
    לכן גיא היקר אתה טועה ומטעה כאן בפורום נכון להיום!!!
    בעבר אני באמת הייתי מסכים איתך, וגם באתר שלי כאחד שמבצע החלקות שיער על בסיס יום יומי קבוע ,אתה תראה איסור על החלקה ברזילאית.
    אבל היום זה באמת דבר רציני וחייבים לעבוד באופן אחראי ולתת ללקוחות את כל המידע הדרוש גם אם לא מבקשים ואין כל בעיה חוקית ועם משרד הבריאות לעשות זאת באופן מקצועי ובריאותי.
    יום מקסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת לשיער קצר

חלי
    13/01/2015

אני במשך שנים עם תספורת קצוצה(לקחתי את המכונה ועשיתי כסאח) זה היה פתרון קל לשיער מסולסל ליפה....החלטתי לנסות ולהאריך את השיער בכמה ס"מ..מתחשק לי תספורת קצת שובבית..אבל על מנת להגיע לתוצאה הרצויה אני חייבת לעשות החלקה..חשבתי לעשות החלקה ביתית ..אבל מבולבלת מכל האינפורמציה באינטרנט...יש לציין שכל פעם אחרי התספורת הקצוצה הייתי עושה הבהרה בלי צבע..כיום מצב השיער שלי כמובן עם הבהרה ו-3 ס"מ אורך באיזה אורך ניתן לעשות החלקה ואיזה החלקה..? אני ניראת נורא השיער ללא צורה מאחר ואני מאריכה...אני רוצה להיות יפה....:)
    מבקשת עזרה דחופה
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת לשיער קצר - תגובה

רוני חתוכה
    14/01/2015

שלום רב
    החלקה היא עניין מורכב ורציני.
    קראטין זה טיפול שגורם לשיער להיראות אסתטי ובריא יותר וחלק יותר וכמו כן זה התהליך הפיך לחלוטין וכמובן שהוא בטוח הן מבחינה בריאותית ובאישור משרד הבריאות.
    מוזמנת לייעוץ וניתן לעשות זאת מ-4 ס''מ אורך שיער.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו