משי קרטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משי קרטין
    רוית
    13/05/2014

זאב ורוני תודה על התגובה המהירה אתם מדהימים .הספר שלי אמר שניתן להישאר עם החומר (משי קרטין) בשיער 3 ימים אני זקוקה לעצתכם המקצועית.תודה מקרב לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משי קרטין

הוספת תגובה

• משי קרטין - תגובה

רוני חתוכה
    14/05/2014

עירית שלום רב
    היום החומרים מאוד מתקדמים וההמתנה של קראטין 3 ימים ימים היא לא קראטין אלא החלקה ברזילאית מיושנת.
    קראטין הינו חומר מתקדם ברמותיו השונות וניתן לחפוף כבר באותו היום או לאחר 4 שעות בלבד.
    קראטין משי מתקדמת ניתנת לחפיפה לאחר 4 ימים בהתאם לסוג השיער וסוג הקראטין.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת קראטין

אורנה
    24/05/2014

שלום
    תוכל להמליץ לי על חומר שניתן לקמות כדי שאוכל לעשות את החלקת הקרטין בעצמי ? הטיפול שעשיתי היה מעולה אך יקר מאד. אני חופפת כל יום והבנתי שאצטך את הטיפול לעיתים תכופות. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת קראטין - תגובה

רוני חתוכה
    25/05/2014

שלום רב

איני יכול להמליץ על חומרים אשר עלולים לגרום לסיכון בריאותי ,או לשיער ,כל שכן שאינם מורשים במשרד הבריאות, לא אתי ולא מקצועי כלל לתת המלצה על חומר אשר משתנה משיער לשיער.

החלקות מסויימות עושים במקום מוסמך ומורשה ולא בבית עצמאית, מאחר ואת עלולה לגרום לעצמך נזק רב.
    עשי בחכמה וגשי לבעל מקצוע ועשי תיאום ציפיות מקסימלי לשיער חלק ובריא.

מוזמנת לייעוץ חינם וללא התחיבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו