מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משי קרטיןרוית13/05/2014
זאב ורוני תודה על התגובה המהירה אתם מדהימים .הספר שלי אמר שניתן להישאר עם החומר (משי קרטין) בשיער 3 ימים אני זקוקה לעצתכם המקצועית.תודה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משי קרטין - תגובה
רוני חתוכה14/05/2014עירית שלום רב
היום החומרים מאוד מתקדמים וההמתנה של קראטין 3 ימים ימים היא לא קראטין אלא החלקה ברזילאית מיושנת.
קראטין הינו חומר מתקדם ברמותיו השונות וניתן לחפוף כבר באותו היום או לאחר 4 שעות בלבד.
קראטין משי מתקדמת ניתנת לחפיפה לאחר 4 ימים בהתאם לסוג השיער וסוג הקראטין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת קראטין
אורנה24/05/2014שלום
תוכל להמליץ לי על חומר שניתן לקמות כדי שאוכל לעשות את החלקת הקרטין בעצמי ? הטיפול שעשיתי היה מעולה אך יקר מאד. אני חופפת כל יום והבנתי שאצטך את הטיפול לעיתים תכופות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת קראטין - תגובה
רוני חתוכה25/05/2014שלום רב
איני יכול להמליץ על חומרים אשר עלולים לגרום לסיכון בריאותי ,או לשיער ,כל שכן שאינם מורשים במשרד הבריאות, לא אתי ולא מקצועי כלל לתת המלצה על חומר אשר משתנה משיער לשיער.
החלקות מסויימות עושים במקום מוסמך ומורשה ולא בבית עצמאית, מאחר ואת עלולה לגרום לעצמך נזק רב.
עשי בחכמה וגשי לבעל מקצוע ועשי תיאום ציפיות מקסימלי לשיער חלק ובריא.
מוזמנת לייעוץ חינם וללא התחיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)