החלקה שיקומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה שיקומית
    אורטל
    21/05/2014

שלום רב,
    שמי אורטל ולאחר שנים שאני עושה פן לשיער הציעה לי הספרית לעשות החלקה שיקומית.
    האם מומלץ?
    מפחדת שזה ישטח לי את השיער אן יגרום לנזק ונשירה...
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה שיקומית

הוספת תגובה

• החלקה שיקומית - תגובה

רוני חתוכה
    23/05/2014

שלום רב
    החלקה ולא משנה איזו החלקה, עושים במקום שמבינים שיער ולקבלת התוצאה המדוייקת שאת מבקשת, כי בפועל זוהי פעולה מורכבת וסבוכה, במיוחד כשמגיעים עם שיער פגום ממייבשי שיער...לכן החלקה זוהי החלקה נקודה.
    אך ניתן באמצעות טיפול נכון להביא אותך לנתון מעולה ,בתנאי שרואים את מצב השיער.
    החששות שלך מוצדקים, במיוחד שאין נתון המתאר את מצב שיערך והאם הוא צבוע ועוד...

מזמין אותך לייעוץ ללא התחייבות וללא תשלום.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה שיקומית - תגובה - תגובה

רוני חתוכה
    23/05/2014

שלום שוב.

נתון חשוב לציין שהחלקה אינה גורמת לנשירת שיער.
    נשירת שיער בדרך כלל הינה הורמונלית, כך שאין חשש כלל.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה אז ככה

אורטל
    25/05/2014

ובכן השיער שלי צבוע,כמו שציינתי אני מרבה בשימוש בפן (לאחר כל חפיפה) הןא נראה בסדר,שיער יפה בסך הכל,שזקוק לריענון ואין בכוונתי להרוס אותו אלא מחפשת משהו שיחייה אותו,...מה גם שאם אוכל לחסוך בפעולת ייבוש השיער לאחר כל חפיפה (למרות שהבנתי שעדיין יש צורך בפן אבל ״בקטנה״) זה יהיה נחמד.
    השיער שלי גלי וחלקו קצת מסולסל,לאחר פו הןא נראה טוב. אבל בבוקר קצת מסתלסל
    עד כמה החלקה שיקומית היא באמת מומלצת במקרה שלי או בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה אז ככה - תגובה

רוני חתוכה
    25/05/2014

שלום רב
    השאלות הם:
    לאיזה צבע שיערך צבוע?
    והאם את רוצה החלקה קבועה או זמנית?

בכל מקרה את חייבת להגיע לייעוץ בכדי לעשות תיאום ציפיות ולהביאך לנתון הנכון עבורך.

החלקת קראטין היא טובה אך אולי לא כל כך מאחר והיא זמנית וייתכן שעל שיערך היא תחזיק עד חודשיים בגלל שהוא גם מסולסל.
    לעומת זאת ''ריבונדינג X'' הינה החלקה קבועה ושיקומית וייתכן שהיא מושלמת עבורך.

הגיעי לייעוץ בכדי להבין יותר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה אז ככה - תגובה

רונן פלג
    25/05/2014

בלי קשר להחלקה חשוב מאוד להשתמש במגן חום לפני השימוש בפן/מחליק הדבר ימנע שחיקה של השיער וגם יקל בתהליך היישור !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו