מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה יפנית-REBINDINGגלית .צ.06/06/2014
הודעה לכל בעלות השיער המתולתל -עבה- מלא :
אתמול עשיתי החלקה מסוג ריבונדינג אצל רוני חתוכה יצא מהמםםםםםםםםםםםםםםם רך ומבריק, נעים למגע, חלק אך לא קרשים/מגהץ , בינתיים השיער אינו נושר ואני בטוחה שכך ימשיך להיות והכי חשוב תחושת הקלה .
למרות כל החששות וההיסוסים שהיו לי אני ממליצה בחום שווה כל שקל .
מקום שהייתי פחות ממליצה מניסיון זה הייר סנטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית-REBINDING - תגובה
רוני חתוכה06/06/2014שלום גלית היקרה
תודה רבה על האמון ועל הפירגון הרב, אין לי מילים לתאר את ההתרגשות שלי בשבילך ועל המראה המדהים שיצא לבסוף.
אשמח מאוד באם מישהי תבקש מייל בכדי לדעת שתכתובת זאת אמיתית... להתייעצות איתך...רק אם זה יתבקש...תודה רבה יקירתי, את מקסימההההה!!!
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה יעלה לי?השיער שלי
גלי צפון10/06/2014ארוך מדורג כמה ס"מ מתחת לקו החזיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה יעלה לי?השיער שלי - תגובה
רוני חתוכה10/06/2014שלום רב
הצעות מחיר אינן יכולות להיות בפורום זה...
בשביל לקבל קצת יותר מידע נכון על שיערך אמליץ להגיע לאבחון נכון ומדוייק ע''פי מצב השיער ואורכו ורק אז נמדד המחיר וההחלקה הנכונה עבורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)