שיער לבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער לבן
    רותי
    11/06/2014

מחפשת פיתרון לשיערי. אני צובעת אותו אך כבר אחרי שבועיים יש לי שיער לבן. הספר טוען שזה לבן זכוכוית ולבן אחרי שבועיים כבר נהייה לבן. כמו כן שאלתי הנוספת אני משתמשת בצע חום כהה ובגלל הלבן הדומיננטי זה נראה כשחור. מה עלי לעות כדי שהצבע של השיער יהיה חום. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער לבן

הוספת תגובה

• שיער לבן - תגובה

זאב לוין
    11/06/2014

בוקר טוב רותי!
    אני לא רואה שום בעיה לא לעשות לך חום ככה, כנראה שמעצב שיער שלך לא מספיק מנוסה בתחום. ישנם טכניקות מיוחדות לצביעת שיער לבן זכוכית,שצובעות את השיער הלבן ושומרות על הגוון הרצוי .כדי אני יוכל לעזור לך, אני מזמין אותך למספרה שלי לפגישת יעוץ.
    יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער יבש ומתנפח

רותי
    15/06/2014

זאב תודה על התשובה. אך אני גרה בחיפה. מה אני יכולה לבקש מהספר. והאם החלקת קרטין יכולה להגביר נשירה או להרוס את השיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו