טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, יש לי סוג של אומברה, הקצוות של השיער שלי עם הבהרה- צבע בלונד מהמם, למעלה יש לי את הטבעי שלי (חום כהה ) שנצבע במספרה לשטני, ויצא נחושתי מאוד. חזרתי למספרה וביקשתי בלונד כהה אפור יותר, יצא מהמם! השאלה שלי איך אני יכולה לשחזר את הצבע הזה בדיוק בצביעה ביתית כך שלא אצטרך לחזור למספרה ולהוציא סכומים כאלה (אני חיילת).
מצרפת תמונה של התוצאה.
צבע שיערי הטבעי הוא חום כהה מאוד. האם עליי לקנות אפור ולערבב עם בלונד? אשמח למספרים של צבעים שניתן להשיג ברשתות הפארם! תודה
נ.ב יש לי בשיער גם גוונים 12 אחוז שספר עשה לי ולכן יש גוונים בהירים יותר למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר