החלקה אמריקאית של ווג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה אמריקאית של ווג
    אני
    01/07/2014

שלום,
    ברצוני לעשות החלקה לשיער. הספרית שלי המליצה לי על החלקה אמריקאית של חברת ווג...לא מצאתי באינטרנט את החברה הזו... ולא כתוב על הבקבוק "ברשיון משרד הבריאות..." אך הספרית שלי שמכירה את השיער שלי שנים אמרה שזו החלקה שתתאים לי.....האם כדאי לעשות?
    איזה החלקה נחשבת טובה "בריאה" ועם רשיון משרד הבריאות.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה אמריקאית של ווג

הוספת תגובה

• החלקה אמריקאית של ווג - תגובה

זאב לוין
    01/07/2014

היי אני!
    אני מזהיר אותך בשום פנים באופן לא לעשות את ההחלקה שלא מוכרת בשוק ושאין לה אישור ממשרד הבריאות.ישנה החלקה שאני משתמש בה בסלון שלי,for ever smooth, החלקה הכי טובה וכמובן עם אישור ממשרד הבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה אמריקאית של ווג - תגובה

רונן פלג
    01/07/2014

בישראל ידועים יותר מוצרים עם תקן אירופאי שהוא הרבה יותר מחמיר מתקן אמריקאי !
    בגדול אם זוהי החלקה יפנית אני ממליץ על יוקו ,שיסיידו,לוריאל,Q8 אידולה אלו הן חברות מוכרות ובעלות כל ההיתרים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו