מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער חסר ברק ופגוםעדן04/07/2014
יש לי שיער מאוד מתולתל מהשורש עברתי מספר החלקות יפנית, סברה ,האחרונה החלקת קרטין ההחלקה קיימת לי על השיער השיער ארך והשורש מתולתל ואחריו ההחלקה ,הבעיה שלי שהשיער אורך לי חסר ברק ופגום אני חושבת שלאחר ההחלקות הוא אורך לי יותר פגום שהם הורסות את השיער, בכל אופן אני לא מעוניינת לעשות החלקה אני רוצה להאריך את השיער שלי מתולתל ולטפל בו מה ניתן לעשות כדי להחזיר לו ברק ושלא יהיה יבש .לא נעים לגעת בשיער שארך הוא ממש יבש , יש חלקים של שיער סטטי . איך אני יכולה לטפל בו ללא החלקה ?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער חסר ברק ופגום - תגובה
רוני חתוכה04/07/2014שלום רב
אני אישית ממליץ על 2 סוגי שמפו ייחודיים ולהתאימם נכונה לסוג שיערך
1.שיסיידו יפן -סמוד שמפו
2.לייבל מ.-טריטמנט שמפו
מרכך שיקומי של לייבל מ.
מסיכה אינטנסיב של לייבל מ.
קראטין סרום של חברת צ'י- סילק ת'רפי
וטיפוח והזנה: סמודינג קרים של לייבל מ.
אלה מוצרי שיקום שיער, למראה בריא יותר, והתנהגות נאותה פיזית בשיערך למראה המבוקש ולהארכה נכונה של שיער שנפגע כשייתכן שגם את לא תרמת נכונה לשיער ולחוסר הדרכה נכונה ולהכוונה של מוצרי טיפוח בסיסית בשיער.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
עדן04/07/2014איפה ניתן להשיג את המוצרים.?מה המחיר? ומזה הקראטין שכתבת?אני לא רוצה חומרים כימים.
קראתי על קשקשת פתוחה שהחומר לא טוב והספר לא מקצועי היתכן שאולי יש לי קשקת פתוחה האם ניתן לטפל בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
רוני חתוכה05/07/2014שלום עדן
את המוצרים ניתן לרכוש אך ורק במספרות מובחרות ורציניות, ובגדלים שונים לפי תקציב.
קראטין הינו שמן לאחר חפיפה היוצר חציצה מפני אקלים קשה,חום והגנה כללית על השיער במיוחד כשיש קשקשת פתוחה.
טווח המחירים הוא גדול ותלוי מאוד איזו חברה וכמות של חומרי טיפוח לרכישה.
קשקשת פתוחה נובעת מהתנהגות לא נאותה בשיער ניגוב לא נכון, שימוש לא נכון בפן וכו'), משימוש לא נכון במוצרים ייעודיים,בהתנהלות לא נכונה של מעצב שיער ועוד ועוד.
את מוזמנת לאיבחון וייעוץ חינם לשיערך אצלי במספרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)