שיער חסר ברק ופגום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער חסר ברק ופגום
    עדן
    04/07/2014

יש לי שיער מאוד מתולתל מהשורש עברתי מספר החלקות יפנית, סברה ,האחרונה החלקת קרטין ההחלקה קיימת לי על השיער השיער ארך והשורש מתולתל ואחריו ההחלקה ,הבעיה שלי שהשיער אורך לי חסר ברק ופגום אני חושבת שלאחר ההחלקות הוא אורך לי יותר פגום שהם הורסות את השיער, בכל אופן אני לא מעוניינת לעשות החלקה אני רוצה להאריך את השיער שלי מתולתל ולטפל בו מה ניתן לעשות כדי להחזיר לו ברק ושלא יהיה יבש .לא נעים לגעת בשיער שארך הוא ממש יבש , יש חלקים של שיער סטטי . איך אני יכולה לטפל בו ללא החלקה ?תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער חסר ברק ופגום

הוספת תגובה

• שיער חסר ברק ופגום - תגובה

רוני חתוכה
    04/07/2014

שלום רב
    אני אישית ממליץ על 2 סוגי שמפו ייחודיים ולהתאימם נכונה לסוג שיערך
    1.שיסיידו יפן -סמוד שמפו
    2.לייבל מ.-טריטמנט שמפו

מרכך שיקומי של לייבל מ.

מסיכה אינטנסיב של לייבל מ.

קראטין סרום של חברת צ'י- סילק ת'רפי

וטיפוח והזנה: סמודינג קרים של לייבל מ.

אלה מוצרי שיקום שיער, למראה בריא יותר, והתנהגות נאותה פיזית בשיערך למראה המבוקש ולהארכה נכונה של שיער שנפגע כשייתכן שגם את לא תרמת נכונה לשיער ולחוסר הדרכה נכונה ולהכוונה של מוצרי טיפוח בסיסית בשיער.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

עדן
    04/07/2014

איפה ניתן להשיג את המוצרים.?מה המחיר? ומזה הקראטין שכתבת?אני לא רוצה חומרים כימים.
    קראתי על קשקשת פתוחה שהחומר לא טוב והספר לא מקצועי היתכן שאולי יש לי קשקת פתוחה האם ניתן לטפל בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

רוני חתוכה
    05/07/2014

שלום עדן
    את המוצרים ניתן לרכוש אך ורק במספרות מובחרות ורציניות, ובגדלים שונים לפי תקציב.
    קראטין הינו שמן לאחר חפיפה היוצר חציצה מפני אקלים קשה,חום והגנה כללית על השיער במיוחד כשיש קשקשת פתוחה.
    טווח המחירים הוא גדול ותלוי מאוד איזו חברה וכמות של חומרי טיפוח לרכישה.
    קשקשת פתוחה נובעת מהתנהגות לא נאותה בשיער ניגוב לא נכון, שימוש לא נכון בפן וכו'), משימוש לא נכון במוצרים ייעודיים,בהתנהלות לא נכונה של מעצב שיער ועוד ועוד.

את מוזמנת לאיבחון וייעוץ חינם לשיערך אצלי במספרה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו