מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקהמיטל04/07/2014
אני עם החלקה ואני רוצה לדעת אם אני צריכה לעשות שורש, ועד איפה שמים את החומר בשיער צילמתי את השורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה - תגובה
רוני חתוכה06/07/2014שלום רב
החלקת שיער בשורש ניתן לבצע לאחר 4 חודשים מינימום, ונראה שאת כבר יכולה לעשות זאת ללא כל בעיה.
שורש אומר שהמריחה מתבצעת כס''מ מן השורש, ובאמצעות ''סירוק'' (מריחה מקצועית)
למניעת שיער דבוק, ולמניעת תלישת שיער. ולפי התמונה, יש לך שיער יפה לעבור את ההחלקה בביטחון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אברהמי21/07/2014שלום
רציתי להתיעץ לגבי החלקת שיער בשבילי לי יש שיער שחור נושר ויבש אבל גלי אני רוצה פשוט החלקה שתתאים לי לגבי השיער יש לי כמה שאלות לשאול תודה אם תשיבו על כך במייל השאלות:
*מאיזה גיל מותר לעזות החלקה
*האם זה מסרטן
*אם לא עושים אחרי גמר ההחלקה השיער מתקווץ
*האם יתאים לי החלקת קראטין
תודה לכם
נ.ב בבקשה להשיב באמינות
יש לי חברה שעשתה החלקה יפנית שיקרו עליה ונושר לה כל השיער
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
רוני חתוכה21/07/2014שלום רב
1.החלקה יפנית אינה מסרטנת ואין שום קשר לשום החלקה אחרת שקיימת.
2.מדעית אין קשר בין החלקה לנשירה מאחר והחלקה מתבצעת רק על השיער ולא על הקרקפת.
3.מותר לעשות החלקה מגיל 10 ובליווי הורה ובתנאי שאת באמת צריכה לעשות זאת אך באופן נורמלי מגיל 14 מותר בליווי הורה להבנה בנושא.
4.בשביל החלקה יפנית הולכים למומחה וצריכים לעשות סקר בנושא זה בשביל להבין שאת הולכת לקבל את הטוב ביותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)