החלקת שיער ללא נגיעה בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת שיער ללא נגיעה בקרקפת
    דניאל
    05/07/2014

אהלן,
    רציתי לשאול מה האפשרויות הקיימות להחלקות למי שאינה רוצה שהחומר יגע לה בקרקפת? האם יש איזושהי רשת או אולי אפשרות לקשור בגומיות את כל השיער על מנת שזה לא יגע ב-כ-ל-ל בקרקפת?

בבקשה אל תענו לי שזה נמרח כמה ס"מ מהשורש כי זה שטויות, אני עשיתי ושרף לי בקרקפת , כי כשאתה שם ס"מ מהקרקפת בחלק אחד של השיער אז זה נוגע בקרקפת מתחת לזה, אז בבקשה אם אפשר תשובה בלי העניין הזה.
    עשיתי החלקה יפנית לפני כשנה ולצערי זה עשה לי נשירה נוראית, ואין לי שום עבר של נשירה, התזונה שלי מושלמת וכמו כן בדיקות הדם, אני לא בלחץ ולא בשינויים הורמונלים. מה שמשאיר רק את ההחלקה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלקת שיער ללא נגיעה בקרקפת - תגובה

רוני חתוכה
    05/07/2014

שלום רב

אולי לא תאהבי את התשובה ,אך זו התשובה שלי.
    החלקה יפנית צריך לדעת לבצע, בשלב המריחה במיוחד.
    מעצב שיער שמבין ובעל ניסיון בהחלקות יפניות, אמור לדעת שיש חשיבות עליונה לשלב המריחה. לא רק שאכן מורחים כסנטימטר מהשורש, אלא שגם כמות החומר באזור הזה שונה מכמות החומר בקצוות השיער.
    מריחת ''סירוק'' הינה מריחה ייחודית שלא יוצרת שיער ''דבוק'' לקרקפת ומעניקה מראה טבעי. קיימות שיטות שונות למתן טיפול נכון ובטיחותי.
    חשוב לציין שהחלקה אינה גורמת לנשירה אך עלולה לגרום לתלישת שיער ומי שאינו בקיא בנושא עלול לחשוב שזו נשירה. נשירה עלולה להיווצר מסיבות הורמונליות, לחץ נפשי, תזונה ועוד, אך בהחלט לא מהחלקה יפנית.
    אני ממליץ לך ללכת לבעל מקצוע שיש לו ניסיון רב בתחום ההחלקות ובעל שם. יש הרבה ניואנסים קטנים בהחלקה יפנית שנראים מינוריים אבל הם בדיוק אותם דברים שעושים את ההבדל בין החלקה מקצועית בעלת מראה טבעי, לבין עוד החלקה.
    בהצלחה.
    את מוזמנת להגיע אלי לייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

דניאל
    06/07/2014

את ההחלקה עשיתי אצלך, אבל זה כבר עניין אחר.

השאלה שלי, האם קיים דבר כזה שזה לא נוגע בקרקפת בכלל או לא? או שאתה לא יודע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה - תגובה

רוני חתוכה
    06/07/2014

שלום רב.

אפשרי לעשות, אך זה יהיה רחוק מן השורש ואז התדירות של הגעתך תהיה באופן תדיר מאוד, וזה לא הגיוני כלל...הכל אפשרי ואם יש בעיה ספציפית כדאי לראות זאת ויזואלית ואז להחליט יחד. קצת לא ברור לי מה הבעיה הספציפית שלך לגבי השורשים שלך בשונה מנשים אחרות המבצעות את טיפולי ההחלקה הנורמטיביים בארץ ובעולם...כדאי להגיע ולבדוק נקודתית את רצונותייך מהשיער שלך.

אשמח לראותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה - תגובה

רוני חתוכה
    06/07/2014

שלום רב.

אפשרי לעשות, אך זה יהיה רחוק מן השורש ואז התדירות של הגעתך תהיה באופן תדיר מאוד, וזה לא הגיוני כלל...הכל אפשרי ואם יש בעיה ספציפית כדאי לראות זאת ויזואלית ואז להחליט יחד. קצת לא ברור לי מה הבעיה הספציפית שלך לגבי השורשים שלך בשונה מנשים אחרות המבצעות את טיפולי ההחלקה הנורמטיביים בארץ ובעולם...כדאי להגיע ולבדוק נקודתית את רצונותייך מהשיער שלך.

אשמח לראותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחחחחחח

נינה
    11/07/2014

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו