צביעת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שיער
    קרן
    09/07/2014

היי שלום, השיער שלי הוא בצבע חום כהה, רציתי ללכת על בלונד זהוב או קליפורני (לא פלטינה מזעזע), והספר אמר שכדאי לעשות גוונים בצבעי דבש/בלונד.
    כמובן שהוא שם לי ניירות כסף אבל עם צבע כי טען שהבהרה יהרוס לי את השיער היפה שלי. זה יצא נחמד אבל עדיין קצת ג'ינג'י יותר ואין מספיק גוונים..לא הייתי מרוצה והוא חזר על ההליך אחרי כמה ימים לבקשתי..זה עדיין קצת ג'ינג'י ושמתי לב שהצבע בחלק העליון של השיער ליד המצח גרם לשיער להישרף כזה עד שנאלצתי לגזור ממש טיפה מזה.
    אני עדיין לא מרוצה, נמאס לי מהגוונים האלו שלא ממש יצאו בלונד ולא ממש מכסים את כ-ל השיער והייתי רוצה צבע בלונדיני אחיד...יש פיתרון לדבר הזה מבלי להרוס את השיער?......אשמח לעצות ולמי לפנות שמומחה בזה תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעת שיער

הוספת תגובה

• צביעת שיער - תגובה

רוני חתוכה
    09/07/2014

שלום רב

בעיקרון אהבתי שהוא ניסה לשמור לך על השיער ולעשות לך זאת בצבע.

אך הפיתרון שלי לעניין הוא יותר טוב.

לצבוע את השיער בבלונד מבהיר בהתאם לרמת צבע שיערך ואז לקבל צבע אולי בהיר יותר ממה שרצית, ואז לבצע שטיפה מדוייקת לצבע הרצוי.
    מצד שני עוד דרך לפיתרון, ייתכן ולאחר הצבע המבהיר ניתן יהיה לעשות גוונים קלים...הכל אפשרי רק בצורה חכמה ללא כל נזק לשיער, והכי חשוב להשתדל ללא הבהרה וזה ניתן דרך אגב.

מקווה שעזרתי

ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביעת שיער - תגובה

רונן פלג
    10/07/2014

ניתן להבהיר בשיטת ניקוי פיגמנט עם חמצן נמוך 3% וחומר מנקה על בסיס שמן של חברת מונטיבלו ששומר על איכות השיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו