מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת שיערקרן09/07/2014
היי שלום, השיער שלי הוא בצבע חום כהה, רציתי ללכת על בלונד זהוב או קליפורני (לא פלטינה מזעזע), והספר אמר שכדאי לעשות גוונים בצבעי דבש/בלונד.
כמובן שהוא שם לי ניירות כסף אבל עם צבע כי טען שהבהרה יהרוס לי את השיער היפה שלי. זה יצא נחמד אבל עדיין קצת ג'ינג'י יותר ואין מספיק גוונים..לא הייתי מרוצה והוא חזר על ההליך אחרי כמה ימים לבקשתי..זה עדיין קצת ג'ינג'י ושמתי לב שהצבע בחלק העליון של השיער ליד המצח גרם לשיער להישרף כזה עד שנאלצתי לגזור ממש טיפה מזה.
אני עדיין לא מרוצה, נמאס לי מהגוונים האלו שלא ממש יצאו בלונד ולא ממש מכסים את כ-ל השיער והייתי רוצה צבע בלונדיני אחיד...יש פיתרון לדבר הזה מבלי להרוס את השיער?......אשמח לעצות ולמי לפנות שמומחה בזה תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער - תגובה
רוני חתוכה09/07/2014שלום רב
בעיקרון אהבתי שהוא ניסה לשמור לך על השיער ולעשות לך זאת בצבע.
אך הפיתרון שלי לעניין הוא יותר טוב.
לצבוע את השיער בבלונד מבהיר בהתאם לרמת צבע שיערך ואז לקבל צבע אולי בהיר יותר ממה שרצית, ואז לבצע שטיפה מדוייקת לצבע הרצוי.
מצד שני עוד דרך לפיתרון, ייתכן ולאחר הצבע המבהיר ניתן יהיה לעשות גוונים קלים...הכל אפשרי רק בצורה חכמה ללא כל נזק לשיער, והכי חשוב להשתדל ללא הבהרה וזה ניתן דרך אגב.
מקווה שעזרתי
ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שיער - תגובה
רונן פלג10/07/2014ניתן להבהיר בשיטת ניקוי פיגמנט עם חמצן נמוך 3% וחומר מנקה על בסיס שמן של חברת מונטיבלו ששומר על איכות השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)