מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברת לקוקטאני04/08/2014
שלום ...
מתעניינת בהחלקה , ראיתי עבודות של ספרית המשתמשת בהחלקה צרפתית מחברת לקוקט.(נראה מוצלח).
היא אומרת שלא אמצא פרטים על ההחלקה ברשת כי לא הרבה ספרים משתמשים בה (היא יקרה מדי).
האם חברת לקוקט מייצרת החלקות איכותיות ?...
אני יודעת שתגידו שמה שחשוב זה אופן הביצוע , אז לזה אני לא דואגת , אני יודעת שהספרית עובדת בצורה מקצועית רק חשוב לי לוודא שזו אכן חברה טובה ויקרה ...
האם הטענה שלה לגבי זה שאף אחד לא משתמש בה כי נורא יקרה נכון ??
אשמח לתשובה תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברת לקוקט - תגובה
רוני חתוכה04/08/2014שלום רב.
אין דבר כזה בכלל, והתירוץ שלה שהיא יקרה כי אין החלקה כזאת.
המלצתי שהיא תראה לך מה את רוצה שהיא תשים לך על השיער, ורק אז תבדקי באינטרנט ותחליטי.
אם אופן הביצוע הוא טוב, והיא ספרית טובה אז למה את מטילה בה ספקות???
החומר לא צריך להיות מעניין.(אני מאוד ציני).
אל תתעסקי בשטויות, תצמדי לידוע ולמוכר עם הוכחות וקבלות אחרת...אוי ואבוי!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת על החברה
מלי05/08/2014היי...
תודה על התשובה ,, האם אתה מכיר את החברה ? אפשר לקבל עלייה חוות דעת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת על החברה - תגובה
רונן פלג05/08/2014רק חברה ידועה שיש לה "אמא ואבא" ובאישור משרד הבריאות הישראלי !!!!!
רוני צודק !עזבי אותך מהרפתקנות כי המחיר שאת עלולה לשלם עליו עלול להיות כבד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)