מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםספיר18/08/2014
שלום רב
אם עשיתי קארטין לפני שלושה חודשים אפשר לעשות שוב ללא לחשוש?
האם ניתן לעשות ביום שעושים את הקרטין גם צבע על השיער?
כמו כן הספרית המליצה לי לעשות רק שטיפה על השורשים.. הגוון שלי חום שהופך לכתום. האם שטיפה הורסת את השיער?
כמו כן אשמח לדעת לגבי החלקת קארטין"צאי" והאם יש חומרים יותר איכותיים ואם כן אילו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
רוני חתוכה20/08/2014שלום רב
לפני שמבצעים את ההחלקה של הקראטין ,צובעים את השיער או כל דבר אחר באופן הומוגני, ורק לאחר מכן עושים את ההחלקה.
כמובן שחייבים להשתמש במוצרים מיוחדים לשמירת איכות השיער בתהליך לפני ואחרי...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל
ספיר20/08/2014אשמח אם תענה לי על השאלה
האם לא צריך לחשוש לעשות קרטין כל שלושה חודשים?
והאם תוכל להגיד לי איזה חומר של החלקת קארטין הוא הכי איכותי?
מה לגביי צאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל - תגובה
רוני חתוכה20/08/2014שלום רב
החלקת קראטין הינה מסיכה ואין כל בעיה לבצע את הטיפול כל 3 חודשים בתנאי שחומר הטיפול הוא איכותי ומוכר בתחום.
צ'י זוהי החלקה יפנית ואלה שני דברים שונים.
את מוזמנת להגיע לייעוץ מאחר ואת קצת מתפזרת בנושא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)