מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוונים על החלקהשי18/09/2014
שלום לכולם,
יש לי החלקה יפנית על השיער וגווני שמש כבר המון זמן.
החלפתי ספר כי שלי עזב את הארץ וביקשתי מהספר החדש שהגעתי אליו שיעשה לי גם גווני שמש
הוא עשה לי גוונים רגילים + שטיפה כי הוא ראה איך נלחצתי שחלק יצא כמו פלטינה !!!!
אמר שהשתמש באחוז חמצן נמוך מאוד (למרות שביקשתי שלא כי יש לי החלקה ושאני רוצה רק גווני שמש).
אני רוצה לדעת האם ניתן בפעמים הבאות לעשות גוונים מצבע רגיל? כלומר לא בהכרח גווני שמש אבל גם לא גוונים עם חמצן...
אם אפשר לבחור צבע בלונד שאני אוהב ולעשות עם זה גוונים... האם זה יוצא טוב?
ובלי קשר- האם זה נהוג לעשות על החלקה גוונים רגילים עם אחוז חמצן נמוך ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים על החלקה - תגובה
רוני חתוכה19/09/2014שלום רב
אין בעיה כלל לבצע גוונים על החלקה יפנית בצבע, וזה יוצא מעולה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהיה חייבת לעשות גווני שמש או
שי19/09/2014שאוכל לבחור כל צבע כרצוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהיה חייבת לעשות גווני שמש או - תגובה
רוני חתוכה28/09/2014שלום רב
אם שיערך טיבעי, את יכולה לבצע איזה צבע שתירצי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)