בעיות בשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בשיער
    דורה
    18/09/2014

שלום,
    אני בת 32, במצב בריאותי טוב.
    מבחינת ויטמינים אני לוקחת כל יום ויטמין B12, ברזל 3 פעמים בשבוע וויטמין D (היה לי חוסר בוויטמינים האלו אבל עכשיו זה התייצב).
    נולדתי עם שיער חלק גולש (כמו של היפניות). בשנה- שנתיים האחרונות השיער שלי התחיל להיות יבש, מעט נפוח וגלי (בנוסף גם התחילה לי צמיחה הפוכה בקודקוד בנקודה מסויימת).
    יש לציין שמעולם לא צבעתי את השיער או שמתי חומרים למיניהם ומשתדלת כל כמה חודשים לגזור קצוות.
    בזמן האחרון התחלתי להשתמש בשמפו של Kiel's ובחודש האחרון גם בשמן השיער של קרסטס- לוריאל.
    אני לא יודעת מה לעשות ולמה השיער שלי לא חוזר להיות כפי שהיה במקור.
    אשמח לחוות דעתכם המקצועית ולעצות.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בשיער

הוספת תגובה

• בעיות בשיער - תגובה

רוני חתוכה
    22/09/2014

שלום רב
    כתוצאה מהתיאור של מצב שיערך מכל התרופות שאת נוטלת, ייתכן והיו לך שינויים הורמונליים שפוגעים קודם כל בשיער ובמראהו.
    ייתכן ועם הזמן השיער הטבעי שלך יחזור להיות גולש וכל זה יקרה עם הזמן, וייתכן שלא.
    מה שנכון לעשות נכון להיום הוא תיקון במרקם השיער למראה הגולש ורק אז לראות בעתיד האם שיערך חוזר להיות כשהיה.
    מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו