שיער.. פליז עזרה!! :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער.. פליז עזרה!! :(
    הילה :)
    27/05/2007

היי זו הילה כתבתי אתמול הודעה וראיתי שלא עניתם לי עדיין עליה.. אשמח לקבל מענה כי אני ממש לחוצה.. השער שלי דיי מגעיל הוא נפוח קצת יותר בריא מפעם כי הסתפרתי אבל יש לי כאילו שני צבאעים בגלל החינה והשחור שעשיתי ועכשיו הוא התבהר רק למעלה כזה וזה מעצבן.. אני מעונינת ממש להפוך אותו לחום בלונדיני כזה.. איך אני עושה את זה?? איפה?? כי יש מלא מספרות שפשוט עושים חימצון ואז השיער מת.. לא בא לי... ואיך מורידים מהנפח שלו?? מה עלי לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער.. פליז עזרה!! :(

הוספת תגובה

• הילה

זאב לוין
    27/05/2007

כדי שאוכל לעזור ולהמליץ לך על מקום צייני את מקום מגורייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

הילה :)
    27/05/2007

באיזור השרון ה יהיה מצויין.. נתניה רעננה....

אבל מה לעשות איתו?? אני רוצה שהוא יההי בהיר ודיי אחיד........ זה מצחיק אבל אני אצרף לך תמונה שלך שחקנית מארה"ב כזה צבע... חחחח נשמע טיפשי חח סורי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה

זאב לוין
    27/05/2007

הי ,
    לא ניתן לבצע התאמה ואבחון וירטואלי לגבי שיערך . בגדול אין שום בעיה להגיע לצבע הרצוי אך חייבים לבצע דיאגנוזה כדי לעבד את הנתונים הקיימים ולבחון את אפשרויות לביצוע השינוי .אני ממליץ לך להגיע למעצב שיער לבחירתך ואם תרצי יש לי מעצב שיער קולגה מרמת השרון ובהחלט תוכלי לפנות אליו כדי לקבל תשובות במקום לאחר שייראה וייבחן את המצב בשיער כמו שהוא .
    כתובת : סוקולוב 111 רמת השרון מעצב השיער יניב .
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו