מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקהשי18/10/2014
היי,
בערך 4 שנים שאני עם החלקות בשיער מכל המינים וכל הסוגים.
לפני כן היה לי שיער מתולתל מאוד.
הגעתי למצב שאני כבר לא מרוצה משום החלקה, עברתי 8 ספרים ואף אחד מהם לא עשה לי החלקה שגרמה לי להגיד וואו.
השיער שלי כרגע חסר צורה נפוח ולא מובן, פגום בעל קצוות מפוצלים ולא בריא..והשורשים מתולתלים מאוד.
אני רוצה לחזור לשיער המתולתל המקורי שלי.
מה הדרך הכי מהירה? יש אפשרות לזרז את ההליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה - תגובה
רוני חתוכה20/10/2014שלום רב
החלקה יפנית עושים אצל בעל מקצוע טוב, לכן את לא מרוצה כי לא מצאת מישהו שיבין את שיערך. ייתכן ויש לך ציפיות גדולות מידי משיער פגום והרוס ולכן את כבר לא מרוצה.
טעות גדולה לקפוץ מספר לספר כי כל אחד הינו בעל ידע וניסיון שונה.
היצמדי לאחד תני לו להכיר את שיערך וכך תקבלי את התוצאה הרצויה.
אין דרך לזרז את ההליך, והטבע עושה את שלו.
התאזרי בסבלנות בסופו של דבר ההמתנה תשתלם לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)