מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקהבתיה22/10/2014
שלום ,
אני עשיתי החלקה לפני בערך חודש וחצי - החלקה יפנית.
כתוצאה מההחלקה וככל הניראה גם עבודה לא מקצועית השיער שלי נפגע.
השיער ממש נחתך (בקודקוד הראש בחלק מהשיער יש לי ממש קוצים כי השיער נחתך)
השיער שרוף ויבש ופגום.
האם שמעתם על החלקה אורגנית? השם שלה הוא ALL IN ONE,
האם היא אכן משקמת את השיער ? האם היא בריאה כמו שמציגים אותה? האם יש לה חיסרון כלשהוא?
אודה לעזרתכם אני מיואשת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה - תגובה
רוני חתוכה22/10/2014שלום רב
אכן עבודה לא מקצועית גרמה לשיערך לאבד מאיכותו ולאבד את השיער כתוצאה מן התלישה.
החלקה אורגנית הינה החלקה מצויינת לשיקום אך לפני חייבים ללכת לבעל מקצוע לאיבחון השיער בכדי לקבוע שאכן את צריכה החלקה אורגנית.
את מוזמנת לייעוץ מקיף בנושא ללא התחיבות ולראות מה באמת ניתן לעשות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי - תגובה
רוני חתוכה22/10/2014שלום רב
ככל שחופפים הרבה במיוחד עם שיער רגיל ההחלקה אכן יורדת מהר.
השיער הטיבעי האמיתי שלך יצמח ויראה כמו שאת רגילה לראותו ובריא מאוד.
המספרה שאת כותבת עליה מתמחה בהחלקות אורגניות ושוקי מעצב השיער שם הינו ספר מצויין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)