גוון על גוון באותו טון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוון על גוון באותו טון
    מיכל
    30/10/2014

שלום..
    עשיתי הבהרות וצבעתי לבלונד
    יצא לי בלונד אפרוח
    אני רוצה להישאר באותו טון אבל צבע אחר - השיער שלי כבר לא רק כמו שהיה ואני רוצה כמה שפחות להזיק אבל חייבת למתן את הגוון

האם אני יכולה לבחור גוון בלונד שאני רוצה שהוא באותו רמה שלי ולעשות אותו עם 2% חמצן ..האם זה אומר שהגוון יתפתח אך לא יבהיר את המצב ההתחלתי\
    כמה זמן להשאיר צבע שכזה על השיער

בבקשה , אל תפנה אותי למספרה כי כבר יש לי נסיון רע מאוד איתם

תענו לי תאורתית מה עושים כדי להישאר עם אותו טון בלונד רק גוון שונה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוון על גוון באותו טון

הוספת תגובה

• היי

שלו
    01/11/2014

היי שלום אני מציע לך ללכת למספרה שטיפה עולה 100 שקל גג וכן את יכולה להישאר על אותו טון אבל על תצבעי לבד כי יכול לצאת לך ירוק בכול השיער צריך לדעת איזה צבע לקחת מזה צב קר צבע חם וצבע פושר תיזהרי מאמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

רוני חתוכה
    03/11/2014

שלום רב
    זה לא בדיוק נכון ששטיפה זהו דבר שניתן לעשות, בתנאי שהגוון קיים בשיער, וניתן לשנות.
    ישנם מקרים שחייבים ניקוי פיגמנט בכדי להגיע לגוון המבוקש וקבוע.
    מה שכתבת נכון הוא שצריך לגשת לבעל מקצוע לאיבחון.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני חתוכה בתותח

שלו
    05/11/2014

רוני אתה תותח אחי אני ואתה ישבנו ביום שני בתצוגה של ליבלם טוני וגיא ביום שני אני מעדיף להישאר בעילום שם ומכבד את מה שכתבתה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני חתוכה בתותח - תגובה

רוני חתוכה
    05/11/2014

שלום לך
    היתה תצוגת שיער מהממת, ומושלמת והיו המון בעלי מקצוע ששאפו ללמוד ולהתקדם וזאת הדרך לעשות זאת ולהצליח.

בכל אופן תודה רבה לך על המחמאה והפרגון ומאחר ואינני יודע את זהותך אשמח תמיד לראותך במקומות שבו בעלי מקצוע באים ולוקחים איתם משהו טוב הביתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו