מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוון על גוון באותו טוןמיכל30/10/2014
שלום..
עשיתי הבהרות וצבעתי לבלונד
יצא לי בלונד אפרוח
אני רוצה להישאר באותו טון אבל צבע אחר - השיער שלי כבר לא רק כמו שהיה ואני רוצה כמה שפחות להזיק אבל חייבת למתן את הגוון
האם אני יכולה לבחור גוון בלונד שאני רוצה שהוא באותו רמה שלי ולעשות אותו עם 2% חמצן ..האם זה אומר שהגוון יתפתח אך לא יבהיר את המצב ההתחלתי\
כמה זמן להשאיר צבע שכזה על השיער
בבקשה , אל תפנה אותי למספרה כי כבר יש לי נסיון רע מאוד איתם
תענו לי תאורתית מה עושים כדי להישאר עם אותו טון בלונד רק גוון שונה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
שלו01/11/2014היי שלום אני מציע לך ללכת למספרה שטיפה עולה 100 שקל גג וכן את יכולה להישאר על אותו טון אבל על תצבעי לבד כי יכול לצאת לך ירוק בכול השיער צריך לדעת איזה צבע לקחת מזה צב קר צבע חם וצבע פושר תיזהרי מאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
רוני חתוכה03/11/2014שלום רב
זה לא בדיוק נכון ששטיפה זהו דבר שניתן לעשות, בתנאי שהגוון קיים בשיער, וניתן לשנות.
ישנם מקרים שחייבים ניקוי פיגמנט בכדי להגיע לגוון המבוקש וקבוע.
מה שכתבת נכון הוא שצריך לגשת לבעל מקצוע לאיבחון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני חתוכה בתותח
שלו05/11/2014רוני אתה תותח אחי אני ואתה ישבנו ביום שני בתצוגה של ליבלם טוני וגיא ביום שני אני מעדיף להישאר בעילום שם ומכבד את מה שכתבתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני חתוכה בתותח - תגובה
רוני חתוכה05/11/2014שלום לך
היתה תצוגת שיער מהממת, ומושלמת והיו המון בעלי מקצוע ששאפו ללמוד ולהתקדם וזאת הדרך לעשות זאת ולהצליח.
בכל אופן תודה רבה לך על המחמאה והפרגון ומאחר ואינני יודע את זהותך אשמח תמיד לראותך במקומות שבו בעלי מקצוע באים ולוקחים איתם משהו טוב הביתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)