צבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע
    רוי
    07/11/2014

צבע שיערי הטבעי הינו חום כהה מאוד , שנים עשיתי גוונים על השיער הטבעי לפני כחודש ניסיתי לצבוע בבית לבלונד אך יצא בלונד רק על הגוונים ושאר השיער יצא עם גוון כתמתם
    ֿחלודה הגעתי לספר שצבע לי לצבע דבש אך אחרי כמה זמן השיער שוב קיבל את הכתמתמות , עכשיו קראתי על גוון ברונדיני שמאוד מצא חן בעיניי איזה מספר אני צריכה ועם איזה אחוז חמצן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע

הוספת תגובה

• צבע - תגובה

רוני חתוכה
    08/11/2014

שלום רב
    אם השיער שלך חום כהה ברור שיהיה לך גוון כתמתם, כי זה לא שאת בוחרת גוון בלונד ויצא לך בלונד. מאחר והשיער כהה מאוד, אין לצבע כוח להגיע לגוון הרצוי, ואז הוא נעצר איפשהו באיזור הגי'נגי' חלודה.
    לכן כשאת במצב זה, אני ממליץ לך אישית ללכת למישהו שטוב בכימייה, ושיוציא אותך מהמצב הנוכחי ולהביא אותך לחוף מבטחים עם צבע רצוי ונכון עבורך ללא נזק נוסף מצידך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רוי
    09/11/2014

ואם אצבע עכשיו ל7.1 או רק 7
    עדיין ישאר הכתום
    והאם ניתן לצבוע בצבע ללא אמוניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

רוני חתוכה
    09/11/2014

שלום רב
    רק אומר שחבל על השיער, בזבוז הזמן, ומפח הנפש.
    לא משנה עם אמוניה בלי אמונייה השיער שלך צבוע בטון הלא נכון ובכך לא יתקבל כלום על השיער רק נזק מיותר וחשוב לציין שמומלץ לצבוע שוב במקרים קיצוניים רק לאחר שבוע .
    מקווה שתעשי את הדבר הנכון ותפני לבעל מקצוע שאת סומכת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו