מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול לשיער מקורזל ויבשענבל23/11/2014
רוצה לשאול איזה סוג החלקה מתאים לשיער נפוח, מקורזל, קשה לסידור, מלא קשרים וממש יבש. הייתי אצל כמה ספרים, וכל אחד הציע משהו אחר (בגדול פתיחת תלתלים, יפנית או החלקה אורגנית), ובסוף יצאתי ממש מבולבלת. יותר חשוב לי שהשיער יהיה רך, נעים למגע וקל לסידור מאשר שיהיה ישר. בעצם, מאחר והשורשים צומחים ממש מהר, הייתי מעדיפה שלא יקבל צורה ישרה "מקלות".
על איזה סוג החלקה היית ממליץ? שוב, מדובר בשיער קשה (מזכיר קצת מרקם שיער אתיופי) שהדבר היחיד שמשפיע עליו הוא כמויות גדולות של גלייז.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לשיער מקורזל ויבש - תגובה
רוני חתוכה24/11/2014שלום רב
ענבל היקרה כמו בכל תשובה שלי לא החשוב זה שם ההחלקה או הצבע שלה או מהיכן היא מגיעה כי בסה''כ חומר הינו ביד היוצר.
מה שחשוב זוהי האבחנה הנכונה של בעל המקצוע ומי שממליץ לך על החלקה מסויימת הינו עובד עם החלקה מסויימת ותו לא.
את לא צריכה להתבלבל כלל ואני בטוח שאת מבולבלת!!!
זה גם לא התפקיד שלך להבין את מהויות החומר מה שאת חייבת להבין מה התוצאה הסופית.
את פשוט צריכה לתת לו להבין מה את מבקשת ולעשות תיאום ציפיות ולהרגיש שיש לך חיבור עם בעל המקצוע וביטחון מלא. אם הרגשת את כל אלה, אז את תקבלי את מבוקשך ואם לא את פשוט פיספסת משהו או שהימרת על שיערך. בקשי המלצות מלקוחות ובקשי לראות את חומרי ההחלקה ולהבין קצת באינטרנט במידה ואת חסרת ידע בכלל בתחום.
מזמין אותך לייעוץ ללא תשלום ומחוייבות בנושא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)