מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לדעתכם הבית ספר הכי טוב לספרות?שי05/01/2015
מה לדעתכם הבית ספר הכי טוב לספרות כיום בארץ?
כמובן חשוב מאוד שיהיה המון מעשי !!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לדעתכם הבית ספר הכי טוב לספרות? - תגובה
רוני חתוכה06/01/2015שלום רב
אודי ודייויס זה בית ספר המושלם בכל הרמות והסגנונות היישר מלונדון ובכלל אירופה.
ממליץ בחום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
שי06/01/2015שמעתי שמישל מרסיה ממש חזקים מה דעתך אליהם ? לאומת דיוס ואודי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני - תגובה
רוני חתוכה06/01/2015היי
אל תסתמכי על שמועות, לא חסרים בתי ספר. שאלת אותי, והמלצתי בחום רק עליהם.
אודי בוגר טוני וגיא בלונדון ,והינו מאסטר בנושא גזירה וצבע, וכשאני אומר מאסטר, זה אומן שמקבל תואר שכזה מאחר והוסמך ללמד בכל העולם.
דיוויס הינו אומן בתסרוקות, וכן הלאה... הכל שם ממוקד וכל כך אישי.
אם יש לך התלבטות ואת רק שומעת שמועות, גשי למישל מרסייה, ולאחר מכן גשי לכל מקום שרק תרצי ללמוד ותתחברי.
אבל את חייבת לעשות סקר זה, כדי לקבל את הטוב ביותר עבורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי...
שי06/01/2015אין לי ספק שאודי ביטון הלימודים שלהם נשמעים מרשמים מאוד וברמה מאוד גבוההה...
אודי הייה מורה בעצמו אצל טוני וגיא? או שהוא רק למד ?
פשוט לא כול מי שנחשב למומחה אז הוא כזה מורה טובה והאיכות הלימודים שם טובה..
ובגלל זה אני שואל . לפעמים משהו קצת פחות טוב אבל מסביר בצורה הברבה יותר מקצועית לפעמים זה עדיף לא ?
חשבתי לגור בחול איזה תקופה ובוא זמנית לעבוד בתחום וללמוד
המטרה זה חוויה ולמידה אינטנסיבית .. יש איזה מקום כזה בעולם ?
אבל כמובן שיהיה מקום איכותי ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני עוד שאלה קטנה
שי08/01/2015אני עדיין לא למדתי עיצוב שיער אני מתחיל עוד חודש..
אני מנסה לעשות פן כמו שראיתי שעושים בסרטונים .. והמסרק נתקע בשיער ולא נמשך למטה..?
איפה הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני עוד שאלה קטנה - תגובה
רוני חתוכה09/01/2015שלום רב
הפרקטיקה עושה את שלה.
בדוק שהשיער יבש לגמריי ואז לסרק ולעשות פן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני המון תודה!
שי10/01/2015רוני המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)