השיער אינו מתאים להחלקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השיער אינו מתאים להחלקה
    ילנה
    22/01/2015

שלום. אני שנים חלמתי על החלקה. השיער שלי גלי, מלא נפח, צבוע,נראה בריא,אך קשה לי לסדר אותו בחיי היום יום. לכן חלמתי על החלקה. אתמול סוף סוף קבעתי תור להחלקה אצל ספר שמאוד המליצו לי עליו בחיפה. אך כאשר הוא הסתכל על השיער,הוא אמר ששיער שלי לא מתאים להחלקה, כי כאשר מבודדים את השיערה היא דקה,ושיער שלי לא יעמוד בהחלקה. והחלקת קראטין על שיער גלי לא תחזיק אצלי יותר מחודש. יש לכם מה לייעץ לי? או שפשוט להשלים עם העובדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השיער אינו מתאים להחלקה

הוספת תגובה

• השיער אינו מתאים להחלקה - תגובה

רוני חתוכה
    22/01/2015

שלום רב
    לפי התיאור שלך ממש אבל ממש אין לך בעיה לקבל תוצאה כזאת.
    נשמח לקבל אותך לייעוץ והכוונה נכונה ומדוייקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

ילנה
    23/01/2015

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה ותשובה מעודדת. האם לפי תאור של השיער היית ממליץ על סוג מסוים של החלקה? שיער צבוע לג'נג'י, גלי,מלא נפח,בריא,שיערה עצמה היא דקה. האם אתה יכול להמליץ על ספר מקצועי בחיפה בתחום ההחלקות? האם אתה ממליץ לבצע החלקה ברשת הייר סנטר שמבצעים את רוב סוגי ההחלקות? תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה - תגובה

רוני חתוכה
    25/01/2015

שלום רב
    ראשית נתחיל מהסוף להתחלה.
    אינני יכול להעיד על אחרים פרט לעצמי בדיוק כמו שלא תקחי אחריות על מישהו אחר.
    ההחלקה היא לא העניין אלא האבחנה ביום הטיפול לתוצאה המבוקשת כי את מבקשת חלק, ואני מיישם זאת על ידי ידע אישי ואבחנה מדוייקת.
    החלקה היא לא משחק ובטח שחייבים להגיע למומחה ספציפי בתחום.
    מוזמנת לייעוץ מקיף בנושא.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו