מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השיער אינו מתאים להחלקהילנה22/01/2015
שלום. אני שנים חלמתי על החלקה. השיער שלי גלי, מלא נפח, צבוע,נראה בריא,אך קשה לי לסדר אותו בחיי היום יום. לכן חלמתי על החלקה. אתמול סוף סוף קבעתי תור להחלקה אצל ספר שמאוד המליצו לי עליו בחיפה. אך כאשר הוא הסתכל על השיער,הוא אמר ששיער שלי לא מתאים להחלקה, כי כאשר מבודדים את השיערה היא דקה,ושיער שלי לא יעמוד בהחלקה. והחלקת קראטין על שיער גלי לא תחזיק אצלי יותר מחודש. יש לכם מה לייעץ לי? או שפשוט להשלים עם העובדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער אינו מתאים להחלקה - תגובה
רוני חתוכה22/01/2015שלום רב
לפי התיאור שלך ממש אבל ממש אין לך בעיה לקבל תוצאה כזאת.
נשמח לקבל אותך לייעוץ והכוונה נכונה ומדוייקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
ילנה23/01/2015קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה ותשובה מעודדת. האם לפי תאור של השיער היית ממליץ על סוג מסוים של החלקה? שיער צבוע לג'נג'י, גלי,מלא נפח,בריא,שיערה עצמה היא דקה. האם אתה יכול להמליץ על ספר מקצועי בחיפה בתחום ההחלקות? האם אתה ממליץ לבצע החלקה ברשת הייר סנטר שמבצעים את רוב סוגי ההחלקות? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
רוני חתוכה25/01/2015שלום רב
ראשית נתחיל מהסוף להתחלה.
אינני יכול להעיד על אחרים פרט לעצמי בדיוק כמו שלא תקחי אחריות על מישהו אחר.
ההחלקה היא לא העניין אלא האבחנה ביום הטיפול לתוצאה המבוקשת כי את מבקשת חלק, ואני מיישם זאת על ידי ידע אישי ואבחנה מדוייקת.
החלקה היא לא משחק ובטח שחייבים להגיע למומחה ספציפי בתחום.
מוזמנת לייעוץ מקיף בנושא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)