החלקת CHI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת CHI
    שירה
    13/03/2015

שלום,
    השיער שלי די בריא בעובי נורמלי מעט מתולתל, מעט נוטה להישרף אבל בסדר סהכ. כרגע לא צבוע, הייתי צובעת לפני שנים ועכשיו טבעי.
    עשיתי לפני כשלוש שנים החלקת צ'י בחו"ל והייתי מאוד מרוצה, השיער לא יצא מקלות אלא רק מסודר יותר וזה מה שרציתי.
    אבל, אני כן שמה לב מאז ההחלקה שהשיער נשבר לעתים, לא משהו חמור.

האם כדאי לחזור על אותה החלקה או לחפש סוג אחר?
    רק להדגיש אני לא מעוניינת במקלות רק בסידור ומעט החלקה.
    ועדיף סוג שאוכל לצבוע את השיער איתו..

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת CHI

הוספת תגובה

• החלקת CHI - תגובה

רונן פלג
    15/03/2015

מה שחשוב זה בעל המקצוע שמפעיל את החומר ולא החומר עצמו אין דבר כזה חומר לא טוב במיוחד כשמדובר בחברה רצינית עם שם עולמי ואישורים של משרדי בריאות ותקנים מכל העולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת CHI - תגובה - תגובה

רוני חתוכה
    17/03/2015

שלום רב
    החלקת ריבונדינג היא החלקה שמביאה לתוצאה טיבעית ולאו דווקא מקלות והינה עדינה ובטוחה לגמריי.
    ממליץ לך בחום.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך לבדוק החלקת due של יוקו

נועה - יוקו
    31/03/2015

רונן צודק כשהוא מכוון אותך לאדם מיומן, אבל יש מגוון חומרים בשוק למגוון סוגי השיער. ממליצה לך לבדוק מול הספר שתבחרי, את ההחלקה הסגולה של יוקו - לשיער מתולתל.
    רשימת המספרות המורשות, נמצאת באתר שלנו וכוללת גם את שני מנהלי הפורום המקסימים, שמומלצים ע״י יוקו ומנוסים מאד בכל סוגי ההחלקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו