תוספות שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספות שיער
    אורלי
    26/04/2015

במשך 5 שנים אני עושה תוספות שיער אצל בחורה אתיופית שעושה זאת בשיטת קשירה של כ50 קבוצות שיער למעשה אני מרוצה אבל מפריע לי שבכל זאת רואים את הקשירות בתוך השיער ואני תמיד חייבת להיות עם שיער פזור. השאלה שלי היא כאחת שעושה פן כל יומיים (אוהבת לחפוף כי השיער שלי די שומני ובעלת שיער בלונד צבוע) אם אני יעשה תוספות בהדבקה עם דבק ביולוגי , ועם תדירות הפנים שאני עושה התוספות לא ישתחררו לי מהר? האם השיטה של הדבק היא מספיק חזקה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספות שיער

הוספת תגובה

• תוספות שיער - תגובה

רונן פלג
    02/05/2015

עדיף בשיטת ההלחמה היא הרבה יותר בריאה והחיבורים יותר שטוחים ולא מורגשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספות שיער - תגובה - תגובה

רוני חתוכה
    04/05/2015

שלום רב
    היום שיטות בתוספות השיער הם יותר מתקדמות אך עדיין המון בעלי מקצוע משתמשים בסגנון מיושן ופרימיטיבי לכן חשוב מאוד להבין בתחום ולקבל את כל המידע הדרוש ולהתאים מכל המבחר העדכני בתחום אלייך אישית.
    מזמין אותך לייעוץ מקיף בתחום ללא התחייבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו