טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
במשך 5 שנים אני עושה תוספות שיער אצל בחורה אתיופית שעושה זאת בשיטת קשירה של כ50 קבוצות שיער למעשה אני מרוצה אבל מפריע לי שבכל זאת רואים את הקשירות בתוך השיער ואני תמיד חייבת להיות עם שיער פזור. השאלה שלי היא כאחת שעושה פן כל יומיים (אוהבת לחפוף כי השיער שלי די שומני ובעלת שיער בלונד צבוע) אם אני יעשה תוספות בהדבקה עם דבק ביולוגי , ועם תדירות הפנים שאני עושה התוספות לא ישתחררו לי מהר? האם השיטה של הדבק היא מספיק חזקה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב היום שיטות בתוספות השיער הם יותר מתקדמות אך עדיין המון בעלי מקצוע משתמשים בסגנון מיושן ופרימיטיבי לכן חשוב מאוד להבין בתחום ולקבל את כל המידע הדרוש ולהתאים מכל המבחר העדכני בתחום אלייך אישית. מזמין אותך לייעוץ מקיף בתחום ללא התחייבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר