מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע להחלקת קראטיןשירי10/06/2015
שלום רב,
לפני יומיים עשו לי החלקת קראטין לשיקום השיער. עשיתי את ההחלקה כדי לשקם את השיער כיוון שהוא קרוע ויבש כתוצאה מגוונים. לשאלתי, כמה זמן מומלץ להמתין עד לחפיפה? וכן האם אסור לי לעשות כלל ספורט עד החפיפה? האם מותר לאסוף את השיער עם קליפס? אודה לטיפים לשמירת ההחלקה.
בנוסף, אני משתמשת במסיכת פורס ארכיטקט מסכה לשיקום והגנה על שיער פגום של קרסטס . האם ניתן להשתמש בה גם לאחר ההחלקה? תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע להחלקת קראטין - תגובה
רוני חתוכה10/06/2015שלום רב
לשימור ההחלקה חשוב לחפוף בשמפו באיכות גבוהה של חומרי טיפוח וחומרים פעילים.
תדירות חפיפה של 3 פעמים בשבוע.
למרוח מרכך שיער כשהולכים לים או לבריכה.
ומסיכות פעם עד פעמיים בשבוע.
אסור להזיע או להרטיב עד לחפיפה.
מומלץ להעביר מחליק על השיער עצמאית לפני החפיפה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע להחלקת קראטין- המשך
שירי11/06/2015תודה רבה :).
האם אני יכולה להמשיך להשתמש במסיכה שלי? קרסטס פורס ארכיטקט הירוקה. וכמה זמן רצוי להמתין עד החפיפה (מרגע ביצוע ההחלקה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע להחלקת קראטין- המשך - תגובה
רוני חתוכה11/06/2015שלום רב
את יכולה להמשיך עם המסיכה כרגיל ומיום ההחלקה 3 ימים מלאים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)