חפיפה ובריכה לאחר פתיחת תלתלים ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חפיפה ובריכה לאחר פתיחת תלתלים ..
    אני
    11/06/2015

היי
    עשיתי היום פתיחת תלתלים בשעה 11 בבוקר ונתבקשתי לחפוף רק ב20:00 בערב, ביקשתי מהספר שאני לא רוצה לאבד את התלתלים ולכן אמר לי לחפוף הערב אך כפי שאני רואה בהמון אתרים מומלץ לחפוף אחרי 3 ימים!!! האם בעקבות זה שחפפתי אני אהנה פחות זמן מפתיחת התלתלים?
    בנוסף נאמר לי לחפוף בשמפו ללא מלחים האם הכרחי?
    ושאלה אחרונה.. בריכה יש בעייה שהשיער יירטב בבריכה עם הכלור וכו....?זה מבטל את הפתיחת תלתלים?
    אשמח לשמוע אם יש עוד הגבלות בעניין.

סליחה על האורך ותודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חפיפה ובריכה לאחר פתיחת תלתלים .. - תגובה

רוני חתוכה
    11/06/2015

שלום רב
    לאחר כל פעולת החלקה יש לחפוף לאחר 3 ימים כי חומר ההחלקה יוצר את פתיחת התלתלים.
    שמפו ללא מלחים חשוב מאוד בכדי לשמור על איכות השיער תמיד.
    ולבריכה יש למרוח במרכך את השיער כשהוא רטוב ואז להכנס למים וכשאת יוצאת לשטוף במים מתוקים ולמרוח שוב מרכך כהגנה מן הכלור או המלח שבים.
    מקווה שהכל יסתדר לך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אני
    11/06/2015

תודה רבה על המענה הספקתי להתקשר בבוקר לספר שאמר שאצלהם חופפים באותו היום ושלושה ימים זה של פעם.. הנפח ירד לי מעט אבל מקווה באמת שלא התבדיתי... תודה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

רוני חתוכה
    11/06/2015

שלום רב
    אין דבר כזה חפיפה של פתיחת תלתלים באותו היום. אני מתעסק בזה וזאת המומחיות שלי בכל העולם.
    אכן החלקת קראטין ניתן לחפוף באותו היום.
    כדי להבין יותר תשאלי אותו איזו החלקה עשית ואז תתקשרי ליבואן ותשאלי את השאלות המבוקשות.
    תסמכי עליי יענו לך את אותן התשובות שלי.
    בהצלחה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו